Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

TYkanie

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem z sejem sporting a więc tak jakiś miesiąc tamu nagle jak jechałem coś zaczęło tykać tyk tyk tyk mad.gif dojechałem do domu na drugi dzień umilkło .

A dzisiaj znowu tyka dzwięk dobiega jak by z licznika nawet jak silnik stoi a włoczę zapłon tyka sprawdziłem przekażniki pod kierą i pod maską obok ECU i tam nic nie słychać .

Nie wiem czy to istotne ale jak jadę to licznik pstryka pyk pyk.. nieraz nie zadziała polowa podświetlenia licznika i wskazówka prędkościomierza jak mu wpysk.gif do zadziała. Pany co może być przyczyną tego tykania bo nie mogę tego namierzyć bo znowu ucichło wydaje mi się że te tykanie albo z licznika albo zpod podszybia albo z pod deski rozdzielczej. proszę o pomoc bo mnie to confused.gif

Napisano

Linka prędkościomierza. Ale to nie ma związku z podświetleniem.

Napisano

> Mi jak tykało to wycieraczki. Temat był już kilka razy poruszany

dokładnie, pamiętam jak jakiś czas temu zakładałem wątek w którym opisywałem podobne objawy.

Mi zaczęło "tykać" jak wycieraczki przymarzły mi do szyby, zrobił się na szybie taki próg zwalniający i nie mogły zejść do pozycji "spoczynkowej".

Napisano
  • Autor

Dzieki za podpowiedzi. Ale te tykanie tyka nawet jak auto stoi wystarczy że włacze zapłon. A wszystkie inne cuda sa wyłaczone a silnik zgaszony. A z wycieraczkami to raz nie ustawiły sie na swoim miejscu. Czy to mogło tykac od wycieraczek? Narazie dziadostwo ucichło.

Napisano

w moim przypadku wystarczyło załączyć i włączyć wycieraczki, tak żeby ustawiły się na swoim miejscu. Od tego czasu tykanie ustało smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.