Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyświetlacz temperatury

Featured Replies

Napisano

Witam

Nie dawno zakupiłem opelka corse b 95r. Mam pytanko gdzie znajduje się czujnik temperatury bo na wyświetlaczu czasem wyświetla się temperatura czasem nie i to o dziwnych wartościach np -35 stopni. Mysle ze to wina czujnika smile.gif

Napisano

> Witam

> Nie dawno zakupiłem opelka corse b 95r. Mam pytanko gdzie znajduje się czujnik temperatury bo na

> wyświetlaczu czasem wyświetla się temperatura czasem nie i to o dziwnych wartościach np -35

> stopni. Mysle ze to wina czujnika

Raczej napewno czujnik. U mojej żonki było podobnie. Czujnik z allegro za 17 zł i po problemie. W każdym opelku czujnik znajduje się gdzieś na dolnej kratce /dolnym grilu/ na środku /Zafira/lub gdzieś z boku /Agila/. Dobrze poszukaj to znajdziesz.

Napisano

> Witam

> Nie dawno zakupiłem opelka corse b 95r. Mam pytanko gdzie znajduje się czujnik temperatury bo na

> wyświetlaczu czasem wyświetla się temperatura czasem nie i to o dziwnych wartościach np -35

> stopni. Mysle ze to wina czujnika

Za atrapą/grilem na tej pionowej belce przed chlodnicą. sprawdź wiązkę i wtyczkę bo czasowe działanie świadczy o przerwach w wiązce. czasem też zdarzają się zimne luty na wtyczce wyświetlacza.

Napisano
  • Autor

ok dziekuje smile.gif

a mam jeszcze pytanie, bo mam w mojej wersji szybe z ogrzewaniem i kabelki są podpięte biegną gdzies schowane ale za nic nie moge znaleźć przycisku ogrzewanie szyby 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ok dziekuje

> a mam jeszcze pytanie, bo mam w mojej wersji szybe z ogrzewaniem i kabelki są podpięte biegną

> gdzies schowane ale za nic nie moge znaleźć przycisku ogrzewanie szyby

Pociągnij pokrętło włączające wentylator kabiny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.