Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamek Astra G

Featured Replies

Napisano

Witam

Jako, że tylni zamek w astrze żony odmówił współpracy do otwierania zapytuje czy wystarczy w nim wymienić mikroprzełącznik jak w VB, czy trzeba coś więcej robić? I czy są takie same mikroprzełączniki ?

Napisano

Rozbierałem taki zamek - budowa bardzo podobna w VB, ale czy identyczna to nie pamiętam, kierowałem się manualem z ich forum.

Tylko w moim przypadku mikroprzełącznik był sprawny - okazało się, że silniczek osłabł lub mechanizm zacinał się losowo w pozycji zaryglowanej.

Nie czekając, aż się zarygluje na stałe przy zamkniętych drzwiach, wymieniłem zamek na uzywkę z Allegrosz.

Stary zamek leży sobie w piwnicy jako ewentualny dawca części.

Jeśli bardzo ci zależy, mogę go otworzyć i zrobić zdjęcie wnętrza do porównania z VB.

Pozdr.

Napisano
  • Autor

> Jeśli bardzo ci zależy, mogę go otworzyć i zrobić zdjęcie wnętrza do porównania z VB.

Dzięki, ale zamek z VB mam w domu i mikroprzełączniki do niego też zlosnik.gif Bo w swojej już chyba wszystkie zamki naprawiałem. Zamek z AG już zakupiłem na polecanym portalu, jutro ma przyjść to zamontuje po południu ok.gif tamten zostanie do badań na przyszłość grinser006.gif

Napisano

Słuszna decyzja, nie ma co ryzykować prucia boczków i wyłamywania zamków... Pozdr.

Napisano
  • Autor

> Słuszna decyzja, nie ma co ryzykować prucia boczków i wyłamywania zamków... Pozdr.

Zamek wymieniony zlosnik.gif Mam także "organizm" do badań na wolną chwilę w postaci starego zamka zlosnik.gif

Dziś z zazdrości chyba, posłuszeństwa zaczął odmawiać zamek w VB oslabiony.gif dobrze, że mikroprzełączniki sa w zapasie cfaniaczek.gif

Jeszcze muszę sprawdzić radio w AG bo przy okazji demontażu zamka zauważyłem, że głośnik dolny w drzwiach pasażera nie gra tylko cichutko buczy, Trzeba będzie w wolnej chwili wyszarpać fabryczne radio crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.