Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mondeo MkIII pilot

Featured Replies

Napisano

Jakoś tydzień temu zauważyłem lekki spadek zasięgu pilota. Wymieniłem baterię i było ok. Ale tylko przez jakieś 3 dni. Zasięg pilota zaczął znowu maleć. Dziś naciskałem przycisk zamknięcia drzwi chyba z 10 razy kierując pilota pod różnymi kątami stojąc przy samochodzie...

Pilot pada czy raczej bateria jest do pupy? Bateria była z 3-paka, który kupiłem ponad rok temu, jak wymieniałem baterię w drugim pilocie.

Napisano

Podejdź do pierwszego lepszego zegarmistrza niech sprawdzi baterię. Jak będzie słaba wymień na nową i sprawdź jakie ma parametry. Jak padnie to trzeba szukać przyczyny np. w jakimś drobnym zwarciu w obwodzie. Na początek proste metody.

> Jakoś tydzień temu zauważyłem lekki spadek zasięgu pilota. Wymieniłem baterię i było ok. Ale tylko

> przez jakieś 3 dni. Zasięg pilota zaczął znowu maleć. Dziś naciskałem przycisk zamknięcia

> drzwi chyba z 10 razy kierując pilota pod różnymi kątami stojąc przy samochodzie...

> Pilot pada czy raczej bateria jest do pupy? Bateria była z 3-paka, który kupiłem ponad rok temu,

> jak wymieniałem baterię w drugim pilocie.

Napisano
  • Autor

> Podejdź do pierwszego lepszego zegarmistrza niech sprawdzi baterię. Jak będzie słaba wymień na nową

> i sprawdź jakie ma parametry. Jak padnie to trzeba szukać przyczyny np. w jakimś drobnym

> zwarciu w obwodzie. Na początek proste metody.

> > jak wymieniałem baterię w drugim pilocie.

Narazie zmieniłem baterię. Podejrzewam, że ta, co kupiłem ponad rok temu w 3-paku była taka sobie. Drugi pilot, który zasilany jest ową baterią też po wymianie szybko zaczął gubić zasięg. Z trzech baterii jedna dobrze działała przez rok.

Jakaś budżetowa marka to była.

Teraz założyłem Energizera, zobaczymy smile.gif

Napisano

Powinno być OK. 270635636-JUMP2.gif

> Narazie zmieniłem baterię. Podejrzewam, że ta, co kupiłem ponad rok temu w 3-paku była taka sobie.

> Drugi pilot, który zasilany jest ową baterią też po wymianie szybko zaczął gubić zasięg. Z

> trzech baterii jedna dobrze działała przez rok.

> Jakaś budżetowa marka to była.

> Teraz założyłem Energizera, zobaczymy

Napisano
  • Autor

> Powinno być OK.

Mam nadzieje, bo przede mna ponad 2000 km trasy smile.gif Glupio by bylo, gdybym zostal bez kluczykow gdzies w drodze zlosnik.gif

Napisano

> Mam nadzieje, bo przede mna ponad 2000 km trasy Glupio by bylo, gdybym zostal bez kluczykow gdzies

> w drodze

Sobie lepiej popacz jaka jest sekwencja zeby zakodowac kluczyki zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Sobie lepiej popacz jaka jest sekwencja zeby zakodowac kluczyki

A do tego matka nie jest potrzebna?

Napisano

> A do tego matka nie jest potrzebna?

niewiem.gif ja mialem 2 zwykle czarne

kiedys jeden przestal dzialac bo batreia padla to jakos tam popstrykalem i znow zaczal otwierac

Napisano
  • Autor

> ja mialem 2 zwykle czarne

> kiedys jeden przestal dzialac bo batreia padla to jakos tam popstrykalem i znow zaczal otwierac

Moje dwa działały, jak auto kupiłem. Jeden miał jedynie mały zasięg. Drugi działał ok, ale ostatnio zaczął maleć zasięg, więc wymieniłem mu baterię.

Numeru z niedziałającym wogóle pilotem na szczęscie nie miałem.

W Primerze była kombinacja, żeby zakodować kluczyk po wymianie baterii - w Mondku wymieniasz i jest ok.

Napisano

> Moje dwa działały, jak auto kupiłem. Jeden miał jedynie mały zasięg. Drugi działał ok, ale ostatnio

> zaczął maleć zasięg, więc wymieniłem mu baterię.

> Numeru z niedziałającym wogóle pilotem na szczęscie nie miałem.

> W Primerze była kombinacja, żeby zakodować kluczyk po wymianie baterii - w Mondku wymieniasz i jest

> ok.

Kodowanie pilota też jest proste, a i matki nie potrzebujesz smile.gif. Szkoda że immo się tak nie da zaprogramować frown.gif.

Napisano
  • Autor

> Kodowanie pilota też jest proste, a i matki nie potrzebujesz . Szkoda że immo się tak nie da

> zaprogramować .

Nie znam procedury, pewnie do wyguglania w kilka minut smile.gif

Jakby się dało immo zaprogramować, to chyba nie było by to fajne... Zbyt łatwe dla potencjalnego złodzieja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.