Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Suzuki Vitara - jakies doswiadczenia..?

Featured Replies

Napisano

Witajcie!

Nie wiem czy na dobrym kaciku pisze..ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze, otoz rodzice zapatruja sie na Suzuka Vitare i mam takie pytanko, ktos mial moze do czynienia z tym wozidlem..? Chodzi konkretnie o model z 1991-1995 roku..jakos tak..silnik 1.6 NoPB.

Za wszelkiego rodzaju uwagi i sugestie, na co zwrocic uwage kupujac, jakie spalanie itp. bede wdzieczny 20.GIF

Tak konkretnie to zastanawiamy sie nad tymi dwoma egzemplarzami:

duzym + jest GAZ

oraz

wizualnie bardzo fajny, z gustem..

Napisano

> Witajcie!

> Nie wiem czy na dobrym kaciku pisze..ale mam nadzieje ze ktos mi pomoze, otoz rodzice zapatruja sie

> na Suzuka Vitare i mam takie pytanko, ktos mial moze do czynienia z tym wozidlem..? Chodzi

> konkretnie o model z 1991-1995 roku..jakos tak..silnik 1.6 NoPB.

> Za wszelkiego rodzaju uwagi i sugestie, na co zwrocic uwage kupujac, jakie spalanie itp. bede

> wdzieczny

> Tak konkretnie to zastanawiamy sie nad tymi dwoma egzemplarzami:

> duzym + jest GAZ

> oraz

> wizualnie bardzo fajny, z gustem..

sprawdzic pod wzgledem korozji !

1.6 jest prawie niezniszczalne i dobrze gada z gazem ( doswiadczenia na podstawie g16b 16v na jednym wałku )

Napisano

Jako posiadacz takiego auta od kilku miesięcy napisać mogę, że generalnie w tak leciwym aucie na pewno będzie coś nie tak, proponuje poszukać czegoś tańszego i zostawić parę groszy na części Silnik 1.6 dobra jednostka do tego, przy jeździe spokojnej w mieście pali 8,5l. W terenie z napędem 4x4 szalejąc może spalić sporo więcej wink.gif

Zwróć w szczególności uwagę na ramę oraz podłogę, jeśli poprzednio ktoś lubił offroad może być słabo. Bolączką tego auta jest skrzynia, pamiętaj też o dachu jeśli jest miękki obejrzeć go dokładnie.

Części do tego auta nie porażają ceną, a frajda z jazdy niesamowita.

Napisano
  • Autor

> Jako posiadacz takiego auta od kilku miesięcy napisać mogę, że generalnie w tak leciwym aucie na

> pewno będzie coś nie tak, proponuje poszukać czegoś tańszego i zostawić parę groszy na części

> Silnik 1.6 dobra jednostka do tego, przy jeździe spokojnej w mieście pali 8,5l. W terenie z

> napędem 4x4 szalejąc może spalić sporo więcej

> Zwróć w szczególności uwagę na ramę oraz podłogę, jeśli poprzednio ktoś lubił offroad może być

> słabo. Bolączką tego auta jest skrzynia, pamiętaj też o dachu jeśli jest miękki obejrzeć go

> dokładnie.

> Części do tego auta nie porażają ceną, a frajda z jazdy niesamowita.

dzieki za wszelkie uwagi ! 20.GIF

jutro jade do Cieszyna zobaczyc ta z gazem icon_rolleyes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.