Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o kontrole ciśnienia oleju

Featured Replies

Napisano

Witka

Panowie już zadawałem tutaj pytanie , typu jak zgasze silnik to jeszcze przez 2 sekundy świeci się kontrolka ciśnienia oleju , uzyskałem odpowiedz że jest to problem z masą frown.gif , oczywiście nadal nie zlokalizowałem problemu , ale ostatnio pojawił się inny problem , mianowicie przy szybkiej jezdzie na zakrętach zapala się ta kontrolka , czy to ten sam problem ? , w jakim kierunku lub gdzie zobaczyc , coś przeczyścic aby temu zaradzić , proszę o pomoc

dzięki

pozdrawiam Fatal

Napisano
  • Autor

> a ile masz oleju?

Dobre pytanie smile.gif musze sprawdzic ale nie sądzę aby było tak mało frown.gif

Napisano

> mianowicie przy szybkiej

> jezdzie na zakrętach zapala się ta kontrolka , czy to ten sam problem ? , w jakim kierunku lub

> gdzie zobaczyc , coś przeczyścic aby temu zaradzić , proszę o pomoc

> dzięki

> pozdrawiam Fatal

nie, raczej nie ten sam.

Dobrze byłoby zerknąć na smog pompy w misce czy nie jest przytkany, jeżeli nie to prawdopodobnie czeka Cie większa zabawa po UPG włącznie.

Napisano

> Dobre pytanie musze sprawdzic ale nie sądzę aby było tak mało

to się raczej zdziwisz zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> to się raczej zdziwisz

dzisiaj sprawdze na zimnym silniku , ale już się szykuje na zakup oleju smile.gif

Napisano
  • Autor

> to się raczej zdziwisz

NO powiem tak jestem yikes.gif niski stan oleju , chyba krótkie trasy robią swoje smile.gif , jutro zakup nowego oleju i wymian przy Łokazij grinser006.gif zobaczymy czy pomoże

dzięki za info

pozdrawiam , a co z tą masą , gdzie najszybciej szukac tej brak masy ? smile.gif

Napisano

uzupełnij olej to i pewnie sie skonczą problemy z kontrolką oleju. pilnuj jego stanu.

Napisano
  • Autor

> uzupełnij olej to i pewnie sie skonczą problemy z kontrolką oleju. pilnuj jego stanu.

Właśnie wlałem olej czyli wymieniłem cały smile.gif filtr no i oczywiście uszczelka pod zaworami smile.gif zobaczymy , kurde do 16 letniego samochodu leje mobila smile.gif chyba jestem screwy.gif , zobaczym czy sie pojawi kontrolka smile.gif

Napisano
  • Autor

No na zakrętach się już nie pojawia ale problem z masą nadal jest frown.gif kiszka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.