Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

uno bierze olej?

Featured Replies

Napisano

W moim uniku zrobiło się mało oleju... silnik tez jest troche mokry ale zawsze taki byl. co moze powodowac ze Uniak 1.4 bierze olej?

Napisano

> W moim uniku zrobiło się mało oleju... silnik tez jest troche mokry ale zawsze taki byl. co moze

> powodowac ze Uniak 1.4 bierze olej?

Zajechane pierścienie, sparciałe uszczelniacze...

Napisano
  • Autor

> Zajechane pierścienie, sparciałe uszczelniacze...

jaki koszt wymiany pierscieni?

Napisano

> jaki koszt wymiany pierscieni?

IMHO bez sensu....

Pierścionki około 200pln, do tego uszczelki, płyny i wychodzi cena drugiego silnika, oczywiście jesli robisz sam, bo jeszcze doliczając robociznę to masz cene drugiego Uniaka grinser006.gif

Napisano

> W moim uniku zrobiło się mało oleju... silnik tez jest troche mokry ale zawsze taki byl. co moze

> powodowac ze Uniak 1.4 bierze olej?

Mało tzn. ile ubyło w czasie jakiego przebiegu?

Napisano

> Mało tzn. ile ubyło w czasie jakiego przebiegu?

Dokładnie, bo autor wątku ma auto zasilane LPG, a to toszkę bierze oleju -pisze jako były posiadacz podobnego auta.

Na odcinku około 400km potrafił mi łyknąć 5 oleju, ale pierścieni praktycznie już nie było. Jazda za mną to sama przyjemnośc - tak mi kumpel mówił.

Potem zrobiłem pierścionki, głowicę i po około 50kkm to samo i poszedł za psie pieniadze wink.gif

Napisano

Mnie tam idzie ok litr na tysiąc i jeżdżę 270751858-jezyk.gif. Także nie przejmuj się, jeździj aż padnie i wstaw nowy motor - taniej i mniej kłopotów wink.gif.

Napisano

> Mnie tam idzie ok litr na tysiąc i jeżdżę . Także nie przejmuj się, jeździj aż padnie i wstaw nowy

> motor - taniej i mniej kłopotów .

Ja już dawno parcha się pozbyłem grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

A mnie ciągle żal... Buda zdrowa, drzwi całe, nie mam serca go sprzedać póki co smile.gif.

Napisano

> A mnie ciągle żal... Buda zdrowa, drzwi całe, nie mam serca go sprzedać póki co .

Nie mam teraz warunków i kasy ani czasu, ale mysle, ze jeszcze kiedy kupie Unofilca wink.gif

Napisano

> Nie mam teraz warunków i kasy ani czasu, ale mysle, ze jeszcze kiedy kupie Unofilca

później już wszystkie zardzewieją grinser006.gif

Napisano

> później już wszystkie zardzewieją

Sie zrobi bude z nierdzewki od podstaw rotfl.gif

Napisano

> No pewnie, ale w skali 1:43

O i to jest myśl hehe.gif

Napisano

Powiem Wam, że u mnie to chyba dużo dała konserwacja. Fakt - wykonana 2 lata temu, ale ogniska korozji zdarte do blachy, podkład, lakier, bitex i naprawdę się póki co ładnie trzyma. Ostatnio z ciekawości jak prowadziłem zasilanie do skrzyni, zajrzałem do progów, i nawet ładnie to wygląda od wewnątrz smile.gif. Jedynie wykosztowałem się na reparaturki drzwi wink.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.