Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auta się pierze ino nie wyżyma

Featured Replies

Napisano

Pochwalę się, technicznie...

Otóż chwilę temu oddałem śtukę zabiedzoną wewnątrz do kompletnego prania (zakład z polecenia). Miała potworny zaciek po pękniętym wężyku spryskiwacza tylnej szyby, jakieś pomniejsze zacieki, usyfione siedzenia (dziatwa + brać instruktorska+ ja sam wink.gif

Całość z praniem wewnątrz i myciem zewnątrz - 250 zeta...

Warto było chociaż cena niemała ok.gif.

Napisano

Z własnego doświadczenia wiem, że pranie tapicerki opłaca się tylko przed sprzedażą.

Mi jakiś czas po praniu plamy wychodzą zawsze ze zdwojoną intensywnością facepalm%5B1%5D.gif

I nie ma znaczenia czy robię to sam przeznaczonymi do tego środkami czy też oddaję fachowcom.

Napisano

> Z własnego doświadczenia wiem, że pranie tapicerki opłaca się tylko przed sprzedażą.

> Mi jakiś czas po praniu plamy wychodzą zawsze ze zdwojoną intensywnością

> I nie ma znaczenia czy robię to sam przeznaczonymi do tego środkami czy też oddaję fachowcom.

ja w poprzednim aucie dałem do prania i po roku plamy nie wyszły a dlatego że było prane na wilgotno środkiem nie pieniącym się.

Napisano

> ja w poprzednim aucie dałem do prania i po roku plamy nie wyszły a dlatego że było prane na

> wilgotno środkiem nie pieniącym się.

ok.gif trzeba będzie stestować bo jeszcze tylna kanapa została u ojca w aucie smile.gif

Napisano

> Z własnego doświadczenia wiem, że pranie tapicerki opłaca się tylko przed sprzedażą.

> Mi jakiś czas po praniu plamy wychodzą zawsze ze zdwojoną intensywnością

> I nie ma znaczenia czy robię to sam przeznaczonymi do tego środkami czy też oddaję fachowcom.

A ja zawsze piorę Puzzi 200 Karchera i nie mam problemów z powracającymi plamami.

Napisano

> Pochwalę się, technicznie...

> Otóż chwilę temu oddałem śtukę zabiedzoną wewnątrz do kompletnego prania (zakład z polecenia).

> Miała potworny zaciek po pękniętym wężyku spryskiwacza tylnej szyby, jakieś pomniejsze

> zacieki, usyfione siedzenia (dziatwa + brać instruktorska+ ja sam

> Całość z praniem wewnątrz i myciem zewnątrz - 250 zeta...

> Warto było chociaż cena niemała .

Ostatnio taka operacje przeprowadziłem - kosztowala mnie 130 zł - pralem cala, znacczy oddalem do prania smile.gif srodeczek nie do poznania!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.