Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

problem z dolotem powietrza

Featured Replies

Napisano

Witam, mam problem z dolotem powietrza po zatkaniu ręką rury od filtra powietrza auto powinno spaść z obrotow a nawet zgasnac, u mnie po zatkaniu tej rury nic sie nie dzieje, nawet mam takie uczucie jakby słabo ssało te powietrze, zdemontowałem silniczek krokowy bo wolno spadal na wolne obroty silniczek byl w strasznym stanie tak jakby auto pracowalo bez filtra, martwi mnie ta obudowa filtra czy mozna jakos inaczej rozwiazac ukald dolotowy żeby pozbyc sie tej badziewnej obudowy,

Napisano

> Witam, mam problem z dolotem powietrza po zatkaniu ręką rury od filtra powietrza auto powinno spaść

> z obrotow a nawet zgasnac, u mnie po zatkaniu tej rury nic sie nie dzieje, nawet mam takie

> uczucie jakby słabo ssało te powietrze, zdemontowałem silniczek krokowy bo wolno spadal na

> wolne obroty silniczek byl w strasznym stanie tak jakby auto pracowalo bez filtra, martwi mnie

> ta obudowa filtra czy mozna jakos inaczej rozwiazac ukald dolotowy żeby pozbyc sie tej

> badziewnej obudowy,

obudowa nie jest badziewna, jeżeli zaczepy i uszczelka dobrze trzymają, wszystko jest szczelne.

Napisano
  • Autor

Zaczepy są przerobione, ale mocno dociągają. a o którą uszczelkę dokladnie chodzi ?

Napisano

> Zaczepy są przerobione, ale mocno dociągają. a o którą uszczelkę dokladnie chodzi ?

między puszką a 'gaźnikiem'

Napisano
  • Autor

Witam wlasnie dzisiaj to rozebrałem, uszczelka jest odksztalcona i sztywna, teraz mam pytanko te przewody co ida do wtrysku to maja isc pod uszczelka czy na niej, bo przez nie praktycznie robi sie szczelina.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.