Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sprzengło

Featured Replies

Napisano

czesc wszystkim musze sprzengło kupic do 1.2 16v

mysle od 1.4 16v tylko pytanie czy podejdzie bo od 1.2 16v ma 190mm a od 1.4 16v ma 200mm docisk podobno taki sam i nie wiem co kupic a sprawa dosc pilna licze na mądre i szybkie odpowiedzi

Napisano

zamach z 1.4 16v zakładasz wink.gif

i pisze się sprzęgło busted.gif

Napisano

> czesc wszystkim musze sprzengło

Ty sobie kup słownik ortograficzny najsampierw, a dopiero potem kombinuj z samochodami. Chryste panie, przecież każda jakoś nazywająca się przeglądarka podkreśla takie byki...

sprzęgło

No nie mogłem się powstrzymać, ale aż w oczy kole.

Napisano

> Ty sobie kup słownik ortograficzny najsampierw, a dopiero potem kombinuj z samochodami. Chryste

> panie, przecież każda jakoś nazywająca się przeglądarka podkreśla takie byki...

> sprzęgło

> No nie mogłem się powstrzymać, ale aż w oczy kole.

A dlaczego ? nie każdy z nas jest poliglotą i włada polszczyzną.Ja czasem SE cos weznę albo SOBIE.Do składania silników nie potrzebny jest słownik ortogeaficzny, każdy BYKI sadzi.POZDRAWIAM

Napisano

> A dlaczego ? nie każdy z nas jest poliglotą i włada polszczyzną.Ja czasem SE cos weznę albo

> SOBIE.Do składania silników nie potrzebny jest słownik ortogeaficzny, każdy BYKI

> sadzi.POZDRAWIAM

Nie pogrążaj się, bo to nie przystoi poważnym ludziom, żeby własnym językiem nie władać zgodnie z regułami.

Napisano

> A dlaczego ? nie każdy z nas jest poliglotą i włada polszczyzną.Ja czasem SE cos weznę albo

> SOBIE.Do składania silników nie potrzebny jest słownik ortogeaficzny, każdy BYKI

> sadzi.POZDRAWIAM

Wtrącę się do rozmowy tylko dlatego, że nie mogę patrzeć jakie błędy ludzie już robią.

Wysil się trochę i użyj głowy podczas pisania a przy okazji oczu, idź na łatwizne i nawet nie znając podstawowych zasad pisowni (dramat) popatrz co Ci przeglądarkowy słownik pokazuje.

Widząc takie tematy nawet nie chcę się ich czytać...

Napisano

> sadzi.POZDRAWIAM

Chodzi o ludzką przyzwoitość, weź wolną chwilą se albo sobie słowniczek i przetrenuj, bo jakbyś nie zauważył, tu nie warsztat, tylko forum, forum polskie, gdzie piszemy w jedynym słusznym języku.

No chyba że nie robisz błędów, to wtedy sory, nie było tematu skromny.gif

Napisano

> Ty sobie kup słownik ortograficzny najsampierw, a dopiero potem kombinuj z samochodami. Chryste

> panie, przecież każda jakoś nazywająca się przeglądarka podkreśla takie byki...

> sprzęgło

> No nie mogłem się powstrzymać, ale aż w oczy kole.

Dobrze, że zaczynamy dbać o poprawność, to może Ojcze Dyrektorze, napiszesz, w jakim słowniku znalazłeś słowo " najsampierw".

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.