Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tylna lampa ku...rza stopa

Featured Replies

Napisano

Nie wiem kto, gdzie jak i czym to zrobil, ale mam peknieta tylna prawa lampe. Ta czesc, ktora jest na klapie facepalm%5B1%5D.gif

Na okolo zero sladow, pekniecie na srodku i maly odprysk z boku angryfire.gif

Ciekawe czy znajde na allegro sama ta uszkodzona czesc passed_out.gif Nie patrze na razie, bo z telefonu mi sie nie chce....

Nie dosc, ze zimowe kapcie zalozylem to jeszcze to zobaczylem. Niedobrze sie weekend dla mojej fury rozpoczal zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Nie wiem kto, gdzie jak i czym to zrobil, ale mam peknieta tylna prawa lampe. Ta czesc, ktora jest

> na klapie

> Na okolo zero sladow, pekniecie na srodku i maly odprysk z boku

> Ciekawe czy znajde na allegro sama ta uszkodzona czesc Nie patrze na razie, bo z telefonu mi sie

> nie chce....

> Nie dosc, ze zimowe kapcie zalozylem to jeszcze to zobaczylem. Niedobrze sie weekend dla mojej fury

> rozpoczal

nie jest tak zle ok.gif znalazlem kilka sztuk od 20 do 100zl. Jesli potrzebujesz lamp poliftowych, wtedy ceny 100-200zl, niestety..

Napisano

> Nie wiem kto, gdzie jak i czym to zrobil, ale mam peknieta tylna prawa lampe. Ta czesc, ktora jest

> na klapie

> Na okolo zero sladow, pekniecie na srodku i maly odprysk z boku

> Ciekawe czy znajde na allegro sama ta uszkodzona czesc Nie patrze na razie, bo z telefonu mi sie

> nie chce....

> Nie dosc, ze zimowe kapcie zalozylem to jeszcze to zobaczylem. Niedobrze sie weekend dla mojej fury

> rozpoczal

0-795-808-064 koleś odemnie z miasta ma mnóstwo części do bmw w dobrych cenach , jak coś mogę pomoc w wysyłce

Napisano
  • Autor

> 0-795-808-064 koleś odemnie z miasta ma mnóstwo części do bmw w dobrych cenach , jak coś mogę pomoc

> w wysyłce

przejrze wieczorem allegro, zobacze na czym stoje i moze dryndne w tygodniu, dzieki smile.gif

286401757-IMG_20121027_172235.jpg

post-23678-1435251782542_thumb.jpg

Napisano

> 0-795-808-064 koleś odemnie z miasta ma mnóstwo części do bmw w dobrych cenach , jak coś mogę pomoc

> w wysyłce

Jacarss za Biedronką cool.gif

ok.gif

Jestem jego stałym klientem. Najwięcej gratów ma do E36 i E39

Napisano

> Jacarss za Biedronką

> Jestem jego stałym klientem. Najwięcej gratów ma do E36 i E39

a drugi punkt ma w alejach jerozolimskich , ja też biorę od niego graty bo ma dobre ceny , duży wybór części no i do godz.20 ma czynne

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.