Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki kolor zimówek wybrać?

Featured Replies

Napisano

Tym razem inne pytanie do Was, który kolor wybrać na zimówki bo przymierzam się do zakupu nowych opon i od razu chce sobie odświeżyć zimówki, oto VT:

vt1hb.jpg

vt2j.jpg

vt3s.jpg

Zdjęcie sprzed dwóch lat, obecnie front wygląda bardziej agresywnie ...

57591584.jpg

Dylemat pomiędzy białe, a czarne ... pomóżcie 20.GIF

Napisano

a zrób opcje czarne z białym rantem oraz pomarańczowe lub zielone

Napisano

białe ok.gif

Napisano

białe ok.gif

Napisano

Zacznij od zmiany auta a potem można pomyśle o felach hehe.gif

życzę ci abyś sobie kupił tą

00_intro_wcms.jpg

coś wtedy możemy pomaszkiecić przy felach.

a co do felg to nic ładnego inny model może by lepszy był

Czarne, odpadają bo zima to pora dość brzydka o drogach nie wspomnę. Ładne drogi zimowe to są białe (zaśnieżone)

Zimowa_droga.jpg

ale nikt nie docenia piękna białej szosy więc zamienia się ona zaraz w guwno pośniegowe i traci swój urok.

tak to jest z czarnymi felami

pap_zima_droga_samochod_600.jpeg

a może coś w chromie lizak.gif

Napisano
  • Autor

Nowe BMW nie mają duszy no.gif Z nowszych to tylko M jak coś, ale na razie to nie mój budżet zlosnik.gif Chrom yikes.gif nie mam zamiaru robić wieś auta :D czarny / biały głównie chodzi mi po głowie smile.gif Ja też uwielbiam jeździć po białych, zaśnieżonych trasach szczególnie w jasną noc serce.gif Białe zimówki ładnie wyglądają jak są czyste, a tak to po prostu szarzeją frown.gif , chyba zostanę przy czarnych ok.gif

P.S. gówno

Napisano

> Nowe BMW nie mają duszy Z nowszych to tylko M jak coś, ale na razie to nie mój budżet Chrom nie

> mam zamiaru robić wieś auta :D czarny / biały głównie chodzi mi po głowie Ja też uwielbiam

> jeździć po białych, zaśnieżonych trasach szczególnie w jasną noc Białe zimówki ładnie

> wyglądają jak są czyste, a tak to po prostu szarzeją , chyba zostanę przy czarnych

> P.S. gówno

Mejbi stickerbomb? hmm.gif

Napisano

> Mejbi stickerbomb?

Tylko nie to. no.gif

Napisano

> Nowe BMW nie mają duszy Z nowszych to tylko M jak coś, ale na razie to nie mój budżet Chrom nie

> mam zamiaru robić wieś auta :D czarny / biały głównie chodzi mi po głowie Ja też uwielbiam

> jeździć po białych, zaśnieżonych trasach szczególnie w jasną noc Białe zimówki ładnie

> wyglądają jak są czyste, a tak to po prostu szarzeją , chyba zostanę przy czarnych

> P.S. gówno

Jednak dla mnie dusza dresu i nie rozgarniętego kolesia mnie nie przekonuje. Nowe BMW to straciły i chwała Panu za to. Oczywiście kwestia gustu.

Ja wole na zimę mieć normalne srebrne fele ale dokładnie tak jak piszesz należy przeanalizować jak te fele będą wyglądać na zimowych drogach w kierunku Sierszy. grinser006.gif

Napisano

> Nowe BMW to straciły i chwała Panu za to.

Straciły, bo dresów nie stać na nowe BMW zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Jednak dla mnie dusza dresu i nie rozgarniętego kolesia mnie nie przekonuje. Nowe BMW to straciły i chwała Panu za to. Oczywiście kwestia gustu.

Mi brakuje tego "czegoś" co mają stare BMW - E28, E30 i E36 i to nie ta sama jakość co kiedyś frown.gif

> Ja wole na zimę mieć normalne srebrne fele ale dokładnie tak jak piszesz należy przeanalizować jak te fele będą wyglądać na zimowych drogach w kierunku Sierszy.

Czyżbyśmy się gdzieś widzieli zlosnik.gif ?

Napisano

dawaj czarne ok.gif

Napisano

> Mi brakuje tego "czegoś" co mają stare BMW - E28, E30 i E36 i to nie ta sama jakość co kiedyś

> Czyżbyśmy się gdzieś widzieli ?

Wszystko jest możliwe grinser006.gif

To taki mój pomysł gdzie mogło być robione zdjęcie w okolicy Trzebini, na rafinerie mi to nie wygląda, ani wapienniki więc została mi Ele. grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Wszystko jest możliwe

> To taki mój pomysł gdzie mogło być robione zdjęcie w okolicy Trzebini, na rafinerie mi to nie

> wygląda, ani wapienniki więc została mi Ele.

Strzał w 10 20.GIF pod chłodnią Ele jadąc na Kozibród, 800 m od domu zlosnik.gif