Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coś na temat e46

Featured Replies

Napisano

> kuszace ale do zabawy mam juz 2 furmanki

> beta ma byc klasyczym dupowozem do jazd wokol komina

dodam standardowe zawieszenie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> pytal o 3er

> jak wiadomo 5er jest znacznie ciezsze

Tu jest fajna ,silnik słaby .wsumie do miasta i czasem hdzies w trase wystarczy. http://moto.allegro.pl/jedyna-bmw-e46-z-niemiec-mega-zadbanym-stan-warto-i2968524731.html

Czy w ropie 2.0 136 czy 150KM jest dpf ?czy żadnych takich gadżetów.Ca sie tam psuje? .. Kuzyn ma 322kkm i ładnie jedzie..

Napisano

> Quote:

> AUTO PRZYJECHAŁO NA KOŁACH Z BARDZO MAŁYM PRZEBIEGIEM MA PRZEJECHANE ZALEDWIE tylko199 000TYS KM

> !!!!

199 064km

64km od domu koleś ma swojego magika od cofania? biglaugh.gifzlosnik.gif

Napisano

> 199 064km

> 64km od domu koleś ma swojego magika od cofania?

Hm. Cena atrakcyjna, stan licznika atrakcyjny... Czego chcieć więcej? zlosnik.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Hm. Cena atrakcyjna, stan licznika atrakcyjny... Czego chcieć więcej?

na ten licznik to nie patrze ,i tak nie ma jak tego sprawdzić.

Napisano

> Tu jest fajna ,silnik słaby .wsumie do miasta i czasem hdzies w trase wystarczy.

> http://moto.allegro.pl/jedyna-bmw-e46-z-niemiec-mega-zadbanym-stan-warto-i2968524731.html

> Czy w ropie 2.0 136 czy 150KM jest dpf ?czy żadnych takich gadżetów.Ca sie tam psuje? .. Kuzyn ma

> 322kkm i ładnie jedzie..

W 2.0D bywały dpf-y . Ale częściej spotykane w poliftach czyli 150KM. Powiem ci że mam od 2 lat M47 czyli 136KM i z pełną premedytacją kupowałem przedlifta. Do tej pory zrobiłem mu tzw ścieżkę zdrowia czyli wężyki podciśnień, czyszczenie elektrozaworków sterujących turbiną i egr-em, docelowo usunąłem egr-a i chłodniczke spalin przed nim bo przepuszczała wodę, wymieniłem termostat i uchwyty wachacza, sprężyny tył i jakoś jeździ. Spalanie średnie z ostatnich 2000km to 7,2 według komputera gdzie 50/50 trasa miasto. Ze swojej jestem mega zadowolony i polecam takie wozidło choć czasem warto by było mieć o te parę koników więcej. Miałem okazję pare razy spróbować się z VW 1.9 w tedeiku od dziadka z niemiec i bez problemu sobie z nimi radzi. Jedyny minus dla mnie to przy moim wzroście mało miejsca za moim fotelem jest na nogi dla pasażera ale jakoś do przeżycia. Dotychczas byłem zwolennikiem benzyn ale po przesiadce na diesla poza dłuższym grzaniem się auta nic złego nie zauważyłem na niekorzyść diesla. Aktualny przebieg 230 000km

Napisano
  • Autor

Własnie ja robie bardzo często krótkie odcinki do 4km po kątach.