Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam wrazenie, ze....

Featured Replies

Napisano

....nie dziala nawiew na nogi kierowcy, (pasazer ma)ale za to przy obiegu na nogi, dzialaja boczne kratki na desce, srodek sie odlacz.

A jak u Was jest?

Napisano

> ....nie dziala nawiew na nogi kierowcy, (pasazer ma)ale za to przy obiegu na nogi, dzialaja boczne

> kratki na desce, srodek sie odlacz.

> A jak u Was jest?

Sprawdź czy nagrzewa się kanał dolotowy doprowadzający powietrze na nogi kierowcy i czy piankowa końcówka kanału się nie rozkleiła. Powietrze może lecieć wtedy gdzieś do góry.

Napisano
  • Autor

> Sprawdź czy nagrzewa się kanał dolotowy doprowadzający powietrze na nogi kierowcy i czy piankowa

> końcówka kanału się nie rozkleiła. Powietrze może lecieć wtedy gdzieś do góry.

Ok dzieki, ale na nogi pasazera leci cieple i mimo to z kratki przy szybie tez, ale zobacze w weekend .

Dzieki wielkie.

Czyli u Ciebie nogi to nogi i nigdzie wiecej???

Napisano

> ....nie dziala nawiew na nogi kierowcy, (pasazer ma)ale za to przy obiegu na nogi, dzialaja boczne

> kratki na desce, srodek sie odlacz.

> A jak u Was jest?

Też tak miałem w zeszłym roku po kupnie auta. Okazało się, że mój "bezwypadkowy" samochód nie ma właśnie tych kanałów rozprowadzających ciepłe powietrze na nogi....

Na alledrogo nikt tego nie miał.

Rurka z PCV + 2 klolanka i brzeszczot = nawiew tam gdzie chciałem. Koszt 15zł i 30min roboty.

Napisano

> Ok dzieki, ale na nogi pasazera leci cieple i mimo to z kratki przy szybie tez, ale zobacze w

> weekend .

W klimatroniku osobne sterowanie jest dla kierowcy i dla pasażera

> Czyli u Ciebie nogi to nogi i nigdzie wiecej???

Możesz mieć uszkodzony silniczek... a dokładnie zębatkę... na elektrodzie jest jak można go naprawić obracajac trybiki...

Napisano

> na elektrodzie jest jak można go

> naprawić obracajac trybiki...

który to wątek...? confused.gifniewiem.gif

Napisano

> który to wątek...?

Zabij mnie ale nie pamiętam... wiem, ze coś takiego widziałem ale dotyczyło strony pasażera... wystarczyło obrócić uszkodzoną zębatkę w serwomotorze... o 180 stopni... tam pracował ale terkotał...