Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nadgorliwy czujnik zaciągnięcia ręcznego

Featured Replies

Napisano

Pikotało tak losowo, chodzi o kontrolkę od hamulca . Dzisiaj zmieniłem klocki i tarcze busted.gif przód i tył, odpalam bravolota i .... busted.gif pikocze larwa jedna angryfire.gif

Wołam ASOwca , pokombinowali i znalezli,że to hamulec ręczny miesza. Jak kontrolka jest aktywna i mocno odegnie się wajchę w prawo to franca gaśnie zlosnik.gif

No i teraz trzeba pruć tunel pod ręcznym a przynajmniej tą roletkę (kawałek już dawno się ułamał i pewnie wpadł do środka). Co wg. was trzeba rozbierać? ASO mówi że ze 200pln za robociznę będzie. Do przysłowiowego Heńka nie wiem czy można dać abyu nie połamał czegoś jak 1szy raz na oczy Bravolota zobaczy. Z 3ciej strony w ASO też mogą upitolić to i owo hmm.gif

Napisano

> Pikotało tak losowo, chodzi o kontrolkę od hamulca

Sam to rozbierałem i składałem .. przy piwku i fajeczce godzinka roboty. na szybko 30 min. Potrzebujesz dwa klucze. niech to zrobią ASO-wcy ale .... ze 200zł to Ci to ogarne z odkurzaniem wnętrza :D

Napisano

Jeśli będziesz sam naprawiał albo patrzył magikowi na ręce, skrobnij jakiś zgrubny manual jak się dostać do gniazdka tej wtyczki. Mnie kiedyś w ASO coś grzebali przy ręcznym (chyba wymieniali tę pekajacą oslonke) i zostawili odpietą wtyczke facepalm%5B1%5D.gif

Nie chce mi się zabrać za jej podłączanie, ale jak będę wiedział jak tam się dostać to pewnie szybciej się zabiorę wink.gif

Napisano

Wyjmujesz mieszek. tam masz 5-6 śrub. Zdejmujesz plastiki nad gniazdem zapalniczki kolejne 2 śruby. W wersji z odłokietnikiem (bo taką mam). zdejmujesz z tyłu plastikowy kawał plastiku tam odkręcasz śruby. Demontujesz podłokietnik (po kolei odkręcasz śruby które Ci się ukarzą) następnie cały panel wyciągasz. tyle. Potem składasz do kupy. Generalnie nie ma żadnych zatrzasków ani nic takiego. Tyko odkręcanie. Te od tyłu są uierdliwo bo jest mało miejsca i męczysz się żeby je powykręcać. Tyle

Przy sciaganiu trzeba uważać żeby nie obetrzeć skóry na ręcznym (głupio to brzmi hahahahha)

Napisano

Dziękuję ok.gif

Trzeba się za to wziąć w końcu wink.gif