Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

panel sterowania szybami

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie na panelu sterowania szybami w stilonku mamy jeszcze zamykanie otwieranic drzwi od wew i zamykac zamyka mi normalnie ale nie chce otwierac co to moze byc. Styki na panelu wyczyszczone

Napisano

A nie poprzestawiałeś coś w ustawieniach kompa? hmm.gif

Napisano

> Jak w temacie na panelu sterowania szybami w stilonku mamy jeszcze zamykanie otwieranic drzwi od

> wew i zamykac zamyka mi normalnie ale nie chce otwierac co to moze byc. Styki na panelu

> wyczyszczone

Rozłożyłeś to na czynniki pierwsze i wyczyściłeś? Często bywa tak, że koroduje ścieżka drukowana na płytce.

Napisano
  • Autor

> A nie poprzestawiałeś coś w ustawieniach kompa?

Raczej nic nie przestawialem. frown.gif

Napisano
  • Autor

Tak rozlozylem ten panelik na czynniki pierwsze i wyczyszczone kontaktem wszystkie sciezki. Ani troszki sniedzi nie ma

Napisano

> Tak rozlozylem ten panelik na czynniki pierwsze i wyczyszczone kontaktem wszystkie sciezki. Ani

> troszki sniedzi nie ma

To jest jeszcze możliwość że grafit ze styku się wytarł. Spróbuj gumka innego przycisku zewrzeć styki otwierania zamykania drzwi.

Napisano

> Raczej nic nie przestawialem.

Odłącz na chwile kleme minusową od aku ok.gif

Napisano

Miałem coś podobnego i u mnie dodatkowo przestały działać piloty w kluczykach. (mam dwa kluczyki z pilotami).

To co trzeba było zrobić to (co u mnie pomogło)

Włożyłem kluczyk do stacyjki i przekręciłem zapłon i kolejno zamknąłem i otwarłem centralny zamek (z pilota-kluczyka włożonego do stacyjki). I tylko tak działał pilot (inaczej nie chciał). Po zamknięciu i otwarciu z pilota, wszytko wróciło do normy i klawisze zamykania i otwierania na panelu zaczęły działać.

Napisano
  • Autor

> Odłącz na chwile kleme minusową od aku

Klema nic nie daje ostanio odlaczalem bo ladowalem aku

Napisano
  • Autor

Niestety po wsadzeniu kluczyka do stacyjki i przekreceniu na zalopon. Naciskajasc na pilocie przycisk zamkniecia nie ma reakcji, natomiast otwarcie bez problemu i juz sam nie wiem o co chodzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam smile.gif

Chciałem zapytać czy ktoś z Was poradził sobie z uszkodzonymi/wytartymi stykami DeadLock smile.gif? U mnie też nie działa ta opcja z kluczykiem, można otworzyć zamek ale nie da się zamknąć auta, jak kluczyk się znajduje w stacyjce.

Napisano
  • Autor

moze tam ktos poradzi kolego bo sam juz nie wiem o co chodzi

Napisano

> moze tam ktos poradzi kolego bo sam juz nie wiem o co chodzi

tak:

286583044-Zdj%EAcie0352.jpg

286583044-Zdj%EAcie0353.jpg

Dziala do dzis, szyby tez tak przerobilem i dzialaja bezblednie

Napisano

Witam smile.gif

U mnie ten styk zaśniedziały (od Dead Lock), który był przerwany i praktycznie zniszczony oczyściłem Kontaktem - S i później pokryłem cienka warstwa cyny. Podłączyłem do kostki i zamykanie działa a otwieranie niestety nie. Cóż można z kluczyka otwierać. Jak trochę kaski wpadnie to po prostu kupię używkę i zamienię. smile.gif

Napisano

> Witam

> U mnie ten styk zaśniedziały (od Dead Lock), który był przerwany i praktycznie zniszczony

> oczyściłem Kontaktem - S i później pokryłem cienka warstwa cyny. Podłączyłem do kostki i

> zamykanie działa a otwieranie niestety nie. Cóż można z kluczyka otwierać. Jak trochę kaski

> wpadnie to po prostu kupię używkę i zamienię.

Jakbyś potrzebował panel to oddam tanio smile.gif Jak coś PW