Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sam nie wiem jak to zatytułować :P

Featured Replies

Napisano

Tak czytam to forum już troche czasu i z waszych wypowiedzi wychodzi że nasze samochody to padaki, psują sie i jeszcze inne opinie...

A ja powiem tak: BRAVO jest nie jest moim pierwszym samochodem (miałem już wcześniej inne) ale pierwszym z którym się bynajmniej nic nie dzieje.

Przez pół roku zrobiłem nim 30000 km i narazie jest wszystko ok.

Na początku powymieniałem wszystko co było konieczne : kompletny rozrząd olej filtr oleju założyłem gaz tarcze i klocki płyn chłodzący (ogólnie wszystkie rzeczy co nalezy wymieniać z racji swojego zużywania).

Oczywiście miałem jakieś tam usterki ale raczej mało znaczące np. regulacja nadmuchów coś się chyba przesuneło albo coś miałem do tego zajżeć ale narazie działa i mi nie przeszkadza dziwne zachowanie tego pokrętła, raz w tych ogromnych mrozach chyba zamarzło mi coś w filtrze paliwa (oczywiście nie wymieniłem bo uznałem że mam gaz - oczywiście błąd z mojej strony) i auto nie odpaliło. Troche go pokiereszowałem tzn. ja załatwiłem sobie o bryłe lodu przedni zderzak (wygląda to tragicznie) a ktoś popejżewam kto jak w autku nikogo nie było po nocy rozwalił mi zdrezak z tyłu (normalnie powinni odstrzeliwać takich ludzi co komuś rozwalą samochód i uciekną).

Tak więc na wiosne będę musiał powymieniać te zderzaki oleje filtry i chyba jakąś gałeczkę w przednim zawieszeniu bo niekiedy coś mi zastuka.

Tak więc pozostaje mi się tylko cieszyć że nie mam problemów żadnych z samochodem (to też bardzo rzadko tutaj pisze smile.gif ) tak jak to ma większość forumowiczów tutaj i życzyćim mniejszej ilości awarii.

At tak tylko się chciałem pochwalić cool.gif

Napisano

Podzielam twoje zdanie, ale nie jesteś pierwszy na pewno jest takich urzytkowników wielu, ja mam ponad 160tys i też nie mam zadnych problemów po prostu cyka, jak sie dba o samochód to i się jeżdzi proste. ok.gif

Napisano

Płaczą ci, którzy nie dbają o auto i tyle. palacz.gif A psują się wszystkie, bez wyjątku, mniej lub bardziej, ale się psują.

Napisano

> Płaczą ci, którzy nie dbają o auto i tyle.

Z tym się nie zgodze Ojciec ma 2 samochody Focusa 1999r. i Transita 2001r. Oba zadbane na maxa, o tyle co na fokusa nic nie można złego powiedzieć( 0 usterkowości ) a tu i on Ford Focus to Transit notorycznie ma jakieś bolączki, wymieniona była pompa paliwa koszt 4500zl !! chłodnica turbo 1100zł, synchronizator 3 biegu 700zł, docisk sprzęgła 700zł.

A woziki zadbane, poprostu jak tu ktoś ma w opisie, samochód jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ok.gif

Napisano

Ok. Trochę uogólniłem, ale duży procent, to na pewno.

Napisano
  • Autor

> Jak się dba tak się ma.

O wcześniejsze też samochody bdałem ale szczęścia nie miałem zawsze mnie coś niespodziewanego trzepnęło po kieszenie (auta miały niedużo przejechane i rocznikowo młode były)

> A jaki rocznik autka?

A to juz jak na samochód to raczej dziadziuś wink.gif w tym roku kończy 10 latek ok.gif

Napisano

Brava fajne auto tylko co najbardziej drażni to psują się pierdoły a ceny ich śą straszne bo nie ma zamienników.

Napisano

> Brava fajne auto tylko co najbardziej drażni to psują się pierdoły

> ceny ich śą straszne bo nie ma zamienników.

eee tam

są zamienniki - polecam www.fota.pl

( mają duzo oddziałów )

a jak nie zamienniki to używki mozna znalezc

( pewnie ze nie tyle do do golfa )

Ja jeszcze nie kupiłem zadnej oryginalnej czesci do mojego auta smile.gif

Chociaż z drugiej strony nie psuje sie jakoś na potęgę

Na marginesie:

Śmierć wszystkim golfom uzbroj_zlo.gif

Napisano

> Na marginesie:

> Śmierć wszystkim golfom

Lubie tego goscia biglaugh.gif

276371438-275586327-wv.jpg

post-49106-14352468035807_thumb.jpg

Napisano

> Brava fajne auto tylko co najbardziej drażni to psują się pierdoły a

> ceny ich śą straszne bo nie ma zamienników.

Kup se francuza, to się dowiesz, co to ceny części. Kuzyn ma Clio, wymiana szyby w ASO kosztowała 2400 !!! Jak padły mu cewki, to za jedną płacił 200 zł. a ma 4.

Napisano

> A to juz jak na samochód to raczej dziadziuś w tym roku kończy 10

> latek

To tymbardziej należą Ci się słowa uznania że autko w niezłej kondycji ok.gif

Napisano
  • Autor

> jakiś trefny egzemplarz ci sie trafił...

Aby wszyscy mieli takie egzemplarze to by tu nikt nie pisał grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.