Napisano 3 Stycznia 201313 lat Czołem, Mam do Was pytanie, czy wymienialiście kiedyś baterię w pilocie do Chevi Evandy? Wydaje mi się, że padła mi bateria, muszę otwierać z kluczyka, a boje się, że mogę go rozkodować i nie wiem, czy muszę go gdzieś oddać, czy robić samemu. Z góry dziękuję za podpowiedzi pzdr
Napisano 3 Stycznia 201313 lat > Czołem, > Mam do Was pytanie, czy wymienialiście kiedyś baterię w pilocie do Chevi Evandy? Wydaje mi się, że > padła mi bateria, muszę otwierać z kluczyka, a boje się, że mogę go rozkodować i nie wiem, czy > muszę go gdzieś oddać, czy robić samemu. > Z góry dziękuję za podpowiedzi > pzdr Wymieniałem, odkręcasz wymieniasz i z głowy nic nie zrobisz...
Napisano 3 Stycznia 201313 lat Autor > Wymieniałem, odkręcasz wymieniasz i z głowy nic nie zrobisz... mniemam, że kluczyk się nie rozkodował? dzięki Arczi
Napisano 3 Stycznia 201313 lat > mniemam, że kluczyk się nie rozkodował? > dzięki Arczi Ma pamięc EPROM czyli stałą nic brak prądu jej nie zrobi...
Napisano 3 Stycznia 201313 lat Autor > Ma pamięc EPROM czyli stałą nic brak prądu jej nie zrobi... piękne dzięki
Napisano 3 Stycznia 201313 lat Autor > piękne dzięki wymieniłem baterię, światełko się świeci, jak wyjdę z pracy zobaczymy czy działa
Napisano 13 Sierpnia 201312 lat Cześć. Też mam problem z pilotem w Evandzie. Wszystko działało bez zarzutu i nagle od dwóch dni muszę otwierać auto ręcznie. Prośba o info czy wymiana baterii coś dała. I czy znacie może jakiś system na przypomnienie kluczyka np. w Oplu trzeba przekręcić kluczyk w stacyjce trzymając otwieranie przez 10sek, może tutaj jest podobna procedura?