Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

chcę kupic golfa 3

Featured Replies

Napisano

Witam, znalazłem takiego golfa: http://tablica.pl/oferta/vw-golf-iii-cult-style-CID5-ID1UkM5.html#3bd44b4cd4;r:4;s:

Chciałbym go kupić. Ogólnie całkiem dobrze się prezentuje. Jedynie w środku widać że nie jest nowy. Możecie mi doradzić czy dobrze robię? Czy z takim zawieszeniem da się jeździć po Polsce?

Napisano

to nie jest auto do jezdżenia po Polsce tylko do szpanu wink.gif

szukasz auta do jeżdżenia to kup coś nie zglebionego do zera i nie pordzewiałego zlosnik.gif

Napisano

> to nie jest auto do jezdżenia po Polsce tylko do szpanu

> szukasz auta do jeżdżenia to kup coś nie zglebionego do zera i nie pordzewiałego

No przecież sprzedający pisze, że

Quote:

SAMOCHÓD JAK NA SWÓJ ROCZNIK BARDZO ZADBANY, CZYSTY, BLACHARKA W STANIE IDEALNYM

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Całe szczęście tylko "błotnik do lekkich poprawek lakierniczych"... Ogólnie tragedii nie ma...

Napisano

> Całe szczęście tylko "błotnik do lekkich poprawek lakierniczych"... Ogólnie tragedii nie ma...

Ja to w ogóle nie rozumiem tego "cult style" - jakieś siano wyłazi z dziur, jakieś klamoty na dachu... Ale może ja już stary jestem i się nie znam grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Szczerze to ja też nie rozumiem. Tragicznie to wygląda. Do tego jeszcze tysiące naklejeczek, jedna na drugiej. Poważnie to jak by wymienić ten błotnik, to by wyglądał zwyczajnie. Zostaje kwestia zawieszenia...

Napisano

to po co takiego strucla oglądasz? Golfow III na rynku od groma - znajdź normalnego wink.gif

Napisano

Panie mam Golfa III 1.4 z lpg dwoma poduchami szyberdachem i gazem z 94 roku po zdjęciach widzę że o niebo w lepszym stanie i sprzedałem za 3500zł

Też nie ma rdzy zlosnik.gif

Poszukaj sobie jakąś serie bądź coś w gti a nie paździerza grinser006.gif

Napisano

> to po co takiego strucla oglądasz? Golfow III na rynku od groma - znajdź normalnego

Są ale padliny wyciorane albo zardzewiałe. Swojego wystawiłem w piątek po pracy wieczorem miałem klientów z Rudy Śląskiej, następnego dnia z mojego osiedla, telefonów multum żeby na koniec sprzedać znajomej grinser006.gif

Napisano

dobre auto, szczególnie w cenach <5kpln sprzeda sie na pniu.

o primere tescia sie chcieli ludzie pozabijać zlosnik.gif

Napisano

> Są ale padliny wyciorane albo zardzewiałe. Swojego wystawiłem w piątek po pracy wieczorem

> miałem

Mój ma prawie 21 lat i - cholera - zaczął tu i tam rdzewieć, przed jesienią zabezpieczyłem te miejsca uprzednio je czyszcząc lub piaskując punktowo. Nałożyłem kilka warstw brunoxa i wygląda nieźle, poza tym, że na srebrnym widać sporo tych punktów zlosnik.gif Ale na wiosnę mam plan przeczyścić to raz jeszcze i pokryć dodatkowo podkładem w kolorze (mam taki). Lakierowanie całego auta w rachubę nie wchodzi niestety... Myślałem początkowo nad sprzedażą i nabyciem np. Bory, ale z mniejszym silnikiem niż takim, o który tutaj pytałem. Tylko nie wiem, czy jest sens, po sprzedaży trzeba by dołożyć jeszcze 2 lub 3 razy tyle kasiore, za ile sprzedałbym Golfika...