Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świece żarowe w 1.9 8V

Featured Replies

Napisano

Witam,

chciałem zapytać czy też tak macie: po długim postoju na mrozie świece zrazowe dosyć długo grzeją i auto zapala bez problemowo na tzw. "rys". Ale po krótkim postoju np 1do 2 godz mimo mrozu świece żarowe grzeją tylko przez ułamek sekundy i auto już tak płynnie nie zapala.

Pozdrawiam

Napisano

Też to mam a właściwie miałem, bo po wymianie akumulatora jak na razie odpala mi bez problemów.

Napisano
  • Autor

> Też to mam a właściwie miałem, bo po wymianie akumulatora jak na razie odpala mi bez problemów.

A wiesz może jakie są objawy końca akumulatora - ja na razie u mnie widzę coś takiego, że czasem (nie często) po zapaleniu jest komunikat zbyt wysoka temperatura płynu chłodzącego lub miga na liczniku przebieg auta. Może ma to coś wspólnego z kończącym się akumulatorem?

Napisano

> A wiesz może jakie są objawy końca akumulatora - ja na razie u mnie widzę coś takiego, że czasem

> (nie często) po zapaleniu jest komunikat zbyt wysoka temperatura płynu chłodzącego lub miga na

> liczniku przebieg auta. Może ma to coś wspólnego z kończącym się akumulatorem?

wlasnie takie objawy sa konca aku jak podajesz

jaki wiek auta i nalot?

Napisano
  • Autor

> wlasnie takie objawy sa konca aku jak podajesz

> jaki wiek auta i nalot?

Auto ma 5 lat i 80 tys, przebiegu z czego ostatnie 20tys zrobione w ostatnim roku przeze mnie - od roku mam to auto.

Napisano

> Auto ma 5 lat i 80 tys, przebiegu z czego ostatnie 20tys zrobione w ostatnim roku przeze mnie - od

> roku mam to auto.

to juz pora zgonu fabrycznego aku

sprawdzales poziom elektrolitu? jak cos dolej destylki i ladowanie niskim pradem

ale raczej zacznij sie rozgladac za nowym aku

Napisano
  • Autor

> to juz pora zgonu fabrycznego aku

> sprawdzales poziom elektrolitu? jak cos dolej destylki i ladowanie niskim pradem

> ale raczej zacznij sie rozgladac za nowym aku

A jak tu jest z wymianą AKU - czy można bezboleśnie odłączyć stary i założyć nowy? Czy trzeba może coś później kasować w kompie, odkodowywać radio itp?

Napisano

> A jak tu jest z wymianą AKU - czy można bezboleśnie odłączyć stary i założyć nowy? Czy trzeba może

> coś później kasować w kompie, odkodowywać radio itp?

nic nie musisz robic, odlanczasz i zapinasz nowy, jesli masz esp itp to trzeba machnac pare razy pelny skret fajera lewo prawo lub przejechac ok 100m i blad zgasnie

domykanie szyb z pilota trzeba bedzie tylko zaprogramowac na nowo, instrukcje jak to zrobic masz w pod. watku w poradach

Napisano

U mnie w stilonie dłużej jak 4 lata akumulator nie pożyje , drugi pożył 3,5roku wink.gif Jak się jeszcze małe trasy robi to kompletna lipa

Napisano
  • Autor

> U mnie w stilonie dłużej jak 4 lata akumulator nie pożyje , drugi pożył 3,5roku Jak się jeszcze

> małe trasy robi to kompletna lipa

No to zacznę rozglądać się za nowym AKU.

Pozdrawiam