Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki pasek alternatora? (klima)

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś jest w stanie mi napisać jaki pasek napędu alternatora jest w CCS z klimą? Zawsze chodzę po pasek z wzorem, ale tym razem wzór został na trasie ekspresowej a ja miałem do wyboru wrócić po niego, albo dojechać do domu frown.gif

Napisano

> Czy ktoś jest w stanie mi napisać jaki pasek napędu alternatora jest w CCS z klimą? Zawsze chodzę

> po pasek z wzorem, ale tym razem wzór został na trasie ekspresowej a ja miałem do wyboru

> wrócić po niego, albo dojechać do domu

wejdzie na katalog intercarsu tam są podane. podalbym ci ale pisze z telefonu

Napisano
  • Autor

trochę tam tego jest. według numeru z epera pokazuje mi 4pk545. mam nadzieję, że to ten crazy.gif

Napisano

w SCS SPI są takie:

conti PK 545 - altek

conti - PK790 - kompresor

Napisano

> trochę tam tego jest. według numeru z epera pokazuje mi 4pk545. mam nadzieję, że to ten

ten, taki sam jak w SC

Napisano
  • Autor

> ten, taki sam jak w SC

dziś założyłem nowy pasek i okazało się, że napinacz tego paska też mówi papa sick.gif jakieś półtora roku temu reanimowałem ten napinacz wymieniając w nim łożysko i chyba czeka ta sama operacja, bo cena nowego jest kosmiczna alien.gif

Napisano

> dziś założyłem nowy pasek i okazało się, że napinacz tego paska też mówi papa jakieś półtora roku

> temu reanimowałem ten napinacz wymieniając w nim łożysko i chyba czeka ta sama operacja, bo

> cena nowego jest kosmiczna

o jakich cenach mowisz, przerabialem temat i nie bylo tragedi, 80zl duza rolka 150mala, w aso komplet ponad 400zl!

Napisano
  • Autor

> o jakich cenach mowisz, przerabialem temat i nie bylo tragedi, 80zl duza rolka 150mala, w aso

> komplet ponad 400zl!

kiedyś pytałem to mi krzyknęli jakieś 150 zł a że znalazło się pod ręką takie łożysko to poszło na próbę.

Napisano

> dziś założyłem nowy pasek i okazało się, że napinacz tego paska też mówi papa jakieś półtora roku

> temu reanimowałem ten napinacz wymieniając w nim łożysko i chyba czeka ta sama operacja, bo

jaka kosmiczna?

placilem z 80zl...

tak na szybko:

130zl

nr oryginalu 46557129

pozatym:

jakiś tekst

Napisano
  • Autor

biorąc pod uwagę ilość kasy jaką przez ostatnie cztery miesiące wtopiłem w dwa cento to cena każdej kolejnej pierdoły w niekończącym się łańcuszku eksploatacyjnym wydaje się kosmiczna wink.gif