Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio 2 din, a fabryczne sterownia z kieronicy

Featured Replies

Napisano

Witam !!!

Chciałbym zakupić nowe radyjko do stilona. Potrzebne jest takie 2din z ekranem dotykowym i żeby można było sterować nim za pomocą klawiszy umieszczonych w seryjnej kierownicy. Możecie podpowiedzieć czego szukać, albo jaki konkretnie model wybrać by wszystko działało bez większych przeróbek? Najlepiej jakby ich w ogóle nie trzeba było robić

Napisano

> Witam !!!

> Chciałbym zakupić nowe radyjko do stilona. Potrzebne jest takie 2din z ekranem dotykowym i żeby

> można było sterować nim za pomocą klawiszy umieszczonych w seryjnej kierownicy. Możecie

> podpowiedzieć czego szukać, albo jaki konkretnie model wybrać by wszystko działało bez

> większych przeróbek? Najlepiej jakby ich w ogóle nie trzeba było robić

cięzko będzie sterowanie dostosować bo w STILO jet po can-ie.

Napisano
  • Autor

> cięzko będzie sterowanie dostosować bo w STILO jet po can-ie.

wiem, ale może ktoś ma na to jakąś radę, bo moja seria z navi ostatnimi czasy mnie denerwuje

Napisano

> wiem, ale może ktoś ma na to jakąś radę, bo moja seria z navi ostatnimi czasy mnie denerwuje

uniwersalny interfejs załatwi sprawę - koszt około 450zł - do każdego radio + wszystkie info z Cana tj wsteczny, tacho, swiatła itd

Napisano
  • Autor

> uniwersalny interfejs załatwi sprawę - koszt około 450zł - do każdego radio + wszystkie info z Cana

> tj wsteczny, tacho, swiatła itd

możesz rozwinąć myśl, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Cię

Napisano

> wiem, ale może ktoś ma na to jakąś radę, bo moja seria z navi ostatnimi czasy mnie denerwuje

a co z nim nie tak?

Pytam się bo mocno się zastanawiam nad kupnem ori navi

Napisano
  • Autor

nie czyta wszystkich utworów jeśli chodzi o mp3, co mnie okropnie wkurza to po pierwsze. Po drugie xcarlink do tego radia kosztuje w okolicach 400 pln i ciężko jest dostać żeby działało z nim. Po trzecie przyciski się już troszkę zużyły i nie bardzo to wygląda.

Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, a temat o który pytam zostanie rozwiązany to moje będzie na sprzedaż

Napisano

> możesz rozwinąć myśl, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem Cię

jakie masz radio ?

Napisano

> takie jak w tym linku KLIK

czegoś nie czaję bo skoro masz fabryczne radio i kiere multi to czemu nie działa ? w czym problem ?

Napisano
  • Autor

> czegoś nie czaję bo skoro masz fabryczne radio i kiere multi to czemu nie działa ? w czym problem ?

chce zamienić fabryczne radio na jakieś inne 2 din, które będzie współpracować z przyciskami w kierownicy

Napisano

> chce zamienić fabryczne radio na jakieś inne 2 din, które będzie współpracować z przyciskami w

> kierownicy

żadne tak o nie będzie potrzebny jest tłumacz CANa na analog dopasowany do konkretnego radia, koszt tak jak pisałem we wcześniejszym poście

Napisano
  • Autor

sumując to wszystko to zaczynam coraz bardziej się nad tym wszystkim zastanawiać. Dzięki Wisior za naświetlenie tematu 20.GIF

Napisano

Na aliexpress mają tego zatrzęsienie i każde współpracuje z fabrycznym sterowaniem :

Tu masz link : KLIK

Napisano
  • Autor

no tak, ale raczej bardziej mnie interesuje kupić u nas w kraju

Napisano

> no tak, ale raczej bardziej mnie interesuje kupić u nas w kraju

To powodzenia

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Na aliexpress mają tego zatrzęsienie i każde współpracuje z fabrycznym sterowaniem :

> Tu masz link : KLIK

pokaz takie ktore potrafi sterowac can w fiacie hehe

Napisano

> pokaz takie ktore potrafi sterowac can w fiacie hehe

a to link nie działa ? Wszystkie są specjalnie do fiata i mają dołączone adaptery CAN