Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

14" od Punto do seja ?

Featured Replies

Napisano

Mam możliwość przygarnięcia felg 14" z oponami od punto. Felga 5,5 szeroka, et35 z oponami 165/70. Mój seicento ma zawias -35.

Podejdzie to? Jeździł tak ktoś? Znalazłem, że niektórzy jeżdżą na takowych ale zawsze albo opona inna albo brak info jaki zawias. Potrzebuje kół na lato a najchętniej nie naruszałbym portfela smile.gif

Napisano

> felg 14" z oponami od punto. Felga 5,5 szeroka, et35 z oponami 165/70.

> Mój seicento ma zawias -35.

Takie bumby? To nawet na serii zawiasie nie wejdzie zlosnik.gif

Napisano

ja przymierzałem 14-stki z Punto I ale na oponie bodajże 165/55 przy -40 podeszło... tak jak napisałem tylko przymierzyłem przejechałem kilka metrów nic nie tarło wink.gif ale na tym rozmiarze co podałeś to sick.gifsick.gifsick.gifsick.gif

Napisano

Ja przymierzalem wczoraj alu 14 175/65, wlasnie od punto I i byla tragedia tongue.gif na sile daloby sie jezdzic, ale nie po naszych szanownych dziurach, zawias mam serie, ale ciasno bylo no i nie wygladalo.

Jestem ciekaw jak by bylo na 185/55/14? Bo mam takue 2 letnie (na sprzedaz). Rozmiar imo o wiele lepszy i juz powinno byc znaczna roznica. smile.gif

Napisano

> Jestem ciekaw jak by bylo na 185/55/14?

nie przymierzysz - nie zobaczysz 270751858-jezyk.gif

albo znajdziesz kogoś kto podeśle foto z takim rozmiarem na aucie wink.gif

Napisano
  • Autor

No właśnie ten profil to jest rozbój w biały dzień z_lol1.giftrochę się podjarałem bo za free... Udało mi się podjechać dziś na chwilę żeby przymierzyć cokolwiek i wjechało jedno na przód. Zaliczyłem rundkę, nic nie tarło ale...no właśnie to "ale" wyjaśni chyba zamieszczone zdjęcie.

Może jest ktoś kto jeździł sejem na jakichkolwiek 14" na dłuższą metę? Duża różnica w jeździe? Tak na co dzień?

post-126443-1435251946332_thumb.jpg