Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lanos szrpie

Featured Replies

Napisano

Ostatnie 4dni nakręciłem trochę kilometrów i w sumie 80%to autostrada i tam auto jedzie problem pojawia się gdy ruszam i rozpędzam na poszczególnych biegach tak do 2500obr auto szarpie czka,powyżej tych obr już ładnie się wkręca.Problem leży w gazie bo w momencie przełączenia na benzynę idzie normalnie instalacja stag 300 co prawda do przeglądu już tylko 3kkm i to będzie przęgląd na 20kkm wtedy mają być wymienione filtry.

Czy może być to faktycznie wina filtra to w sumie tak się pogorszyło w ciągu tych 4dni wczesniej chodziło bez żadnego problemu.

Napisano

zaplony wypadaja bo za ubogo lub za bogato

moze wtryski za wolne nie wiem co tam masz pod maska

Napisano

ja bym sprawdził kable zapłonowe

Napisano
  • Autor

jak to Panowie było dobrze a nagle wtryski za wolne?świece,kable podmieniane ez zmian jak się dobrze nagrzeje to świruje bo zaraz po przełączeniu jak jeszcze nie nagrzany jedzie dobrze.

listwa wtryskowa Matrix.

Napisano

> jak to Panowie było dobrze a nagle wtryski za wolne?

A kto tak twierdzi? Każdy, kto zakłada temat. ma się określić, jakie komponenty są w jego aucie. Jest różnica, czy jest Matrix, czerwony Valtek, czy jakiś inny świetny Rail, a jak mamy pomagać, to szkoda czasu na zgadywanki i pytania dodatkowe.

>świece,kable podmieniane ez zmian jak się

> dobrze nagrzeje to świruje bo zaraz po przełączeniu jak jeszcze nie nagrzany jedzie dobrze.

> listwa wtryskowa Matrix.

Najprościej w tej sytuacji będzie "podpiąć instalację pod komputer"

Napisano
  • Autor
ok.gifspoko- będzie podłączony ale dopiero w przyszłym tygodniu,instalacja jeszcze na gwarancji wiec muszę czekać nie wiem dlaczego tak długo no ale zapytam jak będę już na miejscu,przez telefon nie będę negocjował.Dziwne bo żona mówi że dzisiaj jechał bez zastrzeżeń?może jeszcze spróbować odłączyć aku na noc?
Napisano

> spróbować odłączyć aku na noc?

10 minut wystarczy na reset ECM, ale czy to da jakiś szerszy pogląd na sprawę, to nie wiem. Ja pojechałbym jednak do gaziarza, bo przegląd przeglądem, ale auto ma jeździć w 100%, a tu wygląda na coś od gazu.

Napisano
  • Autor

odłączyłem na noc ale dzisiaj żona przyjechała z pracy i 0problemu,ja też jeździłem po południu i nic jedzie normalnie confused.gif wyzdrowiał 270751858-jezyk.gif do środy będzie testowany tak czy siak umówiłem się to podjadę.

Napisano
  • Autor

nie sądzę bo w te kilka dni była podobna temp.a wczoraj auto jechało dziś rano podłączyłem aku i żona pojechał do pracy bez żadnych problemów.Z4mc temu pamiętam że pojawiło się coś podobnego i trwało ze 2dni później było ok aż do teraz na 4dni oslabiony.gifconfused.giftak czy siak podjadę we środę na tą umówioną wizytę.

Napisano

>... spróbować odłączyć aku na noc?

10 minut wystarczy aby zresetować - sprawdzone.

Napisano
  • Autor

wiem wiem dziś jest tydzień od resetu nocnego i auto jeździ bez problemu-olewam wizytę u gazownika do następnej czkawki smile.gif