Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana linki prędkościomierza? Problem z Sondą Lambda?

Featured Replies

Napisano

Cześć jeżeli ktoś zdążył zauważyć swapowałem moją 700-setkę na 1.1 z ccs wszystko jest cacy tylko mam pare problemów

1.Zostawiłem linkę od prędkościomierza od 700setki .. i po podłaczeniu do skrzyni od ccs-a i licznika z obrotkiem nie chce działać (nie pokazuje prędkości) linka cała , do skrzyni wkręca się też do końca ... czy muszę kupić linkę od ccs-a ? czy ta od 700 setki będzie pasowała tylko mam uszkodzonego ślimaka bądz coś w tym stylu? (licznik w poprzednim ccs chodził znakomicie)

2.Falują mi obroty jak samochód się nagrzeje i ogólnie za wysokie ma oborty(przedtem nie miał takich), samochód wiecej pali bo jakies 8 na 100 km.. w trasie... Sonda lambda ? (czy od cc 700 będzie pasowała ? )

Dziękuję za odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość

Napisano

> Cześć jeżeli ktoś zdążył zauważyć swapowałem moją 700-setkę na 1.1 z ccs wszystko jest cacy

> tylko mam pare problemów

> 1.Zostawiłem linkę od prędkościomierza od 700setki .. i po podłaczeniu do skrzyni od ccs-a i

> licznika z obrotkiem nie chce działać (nie pokazuje prędkości) linka cała , do skrzyni wkręca

> się też do końca ... czy muszę kupić linkę od ccs-a ? czy ta od 700 setki będzie pasowała

> tylko mam uszkodzonego ślimaka bądz coś w tym stylu? (licznik w poprzednim ccs chodził

> znakomicie)

> 2.Falują mi obroty jak samochód się nagrzeje i ogólnie za wysokie ma oborty(przedtem nie miał

> takich), samochód wiecej pali bo jakies 8 na 100 km.. w trasie... Sonda lambda ? (czy od cc

> 700 będzie pasowała ? )

> Dziękuję za odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość

Ja wymieniałem linke na sportingową po swapie (choć słyszałem ze z niekturych 700tek pasuje -mi nie pasowała). 8l na 100 przy ciezkiej nodze (przyzwyczajenia z 700:D) raczej norma. sonda z 700 jest chyba inna (ale pewności nie mam) co do falujacych obrotów to podejzany jest krokowiec albo lewe powietrze

Napisano

Z 700 linka ma inne zakończenie od strony skrzyni. I ma prawo nie banglać. Do 900-ty by podeszła.

A jaką sondę masz teraz?

Z 700 na pewno nie pasuje, bo jednoprzewodowa. Musi być 4-ro.

Napisano
  • Autor

> Z 700 linka ma inne zakończenie od strony skrzyni. I ma prawo nie banglać. Do 900-ty by podeszła.

> A jaką sondę masz teraz?

> Z 700 na pewno nie pasuje, bo jednoprzewodowa. Musi być 4-ro.

oryginalna... ale jak łapie lewe powietrze? a 8 litrów to przy max 2500obrotow... bo powoli jeżdżę po naprawach....