Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zacinający się prędkościomierz Laguna 1ph2

Featured Replies

Napisano

jak w temacie potrafi się zablokować przy 80km/h i dopiero po dłużej chwili pokazać prawidłową prędkość.

Może nie jakaś poważna usterka ale dość irytujące znana przypadłość tego modelu?

Autko z końcówki 2000r. 1.6 16v jeśli to ma jakieś znaczenie.

Napisano

> jak w temacie potrafi się zablokować przy 80km/h i dopiero po dłużej chwili pokazać prawidłową

> prędkość.

> Może nie jakaś poważna usterka ale dość irytujące znana przypadłość tego modelu?

> Autko z końcówki 2000r. 1.6 16v jeśli to ma jakieś znaczenie.

O widzę, że problem wrócił. Kiedyś rozebrałem ten licznik i poczyściłem styki na płycie gdzie podłączone są silniczki wskaźników i był spokój. Przy okazji wymieniłem spalone żarówki. Ale czas robi swoje. To było w 2008 po zakupie tej lalki.

Napisano
  • Autor

moglem od razu priva ci napisac smile.gif rozbiore licznik zobacze styki. a powiedz mi co jest z oswietleniem tylnej klapy, otwieram ja podswietla sie zamykam gasnie

Napisano

> moglem od razu priva ci napisac rozbiore licznik zobacze styki. a powiedz mi co jest z

> oswietleniem tylnej klapy, otwieram ja podswietla sie zamykam gasnie

A tego to nie wiem. O które podświetlenie Ci chodzi.

Napisano
  • Autor

> A tego to nie wiem. O które podświetlenie Ci chodzi.

podswietlenie rejestracji, otworze klape zalaczy sie zamkne gasnie

Napisano

> podswietlenie rejestracji, otworze klape zalaczy sie zamkne gasnie

Oooo, to tak nie było. A robiłeś coś z ta tylną szybą. Może gdzieś nie łączy zasilanie. Jakaś złączka. W oświetleniu była przerabiana jedna lampka bo zgniła sick.gif ale to powinno działać.

Napisano
  • Autor

> Oooo, to tak nie było. A robiłeś coś z ta tylną szybą. Może gdzieś nie łączy zasilanie. Jakaś

> złączka. W oświetleniu była przerabiana jedna lampka bo zgniła ale to powinno działać.

Wierz mi że chce przy tym aucie porobić ale temperatura na dworze nie pozwala sick.gif

Rozeznam temat bliżej wiosny jeszcze czeka mnie zabezpieczenie tylnych sierpów i polerka całego auta zlosnik.gif

Napisano

> Wierz mi że chce przy tym aucie porobić ale temperatura na dworze nie pozwala

Mnie też już sie uzbierało kilka rzeczy w Scenicu i zima mnie zniechęca. A mam jeszcze na placu Yarisa koleżanki z pracy i muszę jutro wstawić alternator (jak paczka dojdzie). Akurat jej się zepsuł u mnie we wsi. Trzeba na święta dziewczynie zrobić smile.gif

Napisano
  • Autor

> Mnie też już sie uzbierało kilka rzeczy w Scenicu i zima mnie zniechęca. A mam jeszcze na placu

> Yarisa koleżanki z pracy i muszę jutro wstawić alternator (jak paczka dojdzie). Akurat jej się

> zepsuł u mnie we wsi. Trzeba na święta dziewczynie zrobić

Bywa i tak zlosnik.gif

Z auta jestem baaardzo zadowolony spalanko do 10L gazu, rzepy po cb zdarte grinser006.gif

Napisano

> Bywa i tak

> Z auta jestem baaardzo zadowolony spalanko do 10L gazu, rzepy po cb zdarte

Mój się mieści w 11 litrach. A takie ładne rzepy były grinser006.gif