Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy taki zestaw wejdzie do Almery N16?

Featured Replies

Napisano
link Bez przeróbek miejsca pod średnio/niskotonowy głośnik w drzwiach i nie będzie wadził o prowadnice szyby etc. bez cięcia oryginalnych boczków drzwiowych. Co do wysokotonowych to wiadomo że trzeba cuś przerobić.
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Wejdzie bez problemu, bo sam zaczynałem na identycznym modelu tylko sporo starszym, zanim przesiadłem się na AMY. Dystans i głośnik się ładnie mieści i nic nie trzeba przerabiać. Szyby nie zawadzają o głośniki ok.gif aczkolwiek wydaje mi się, że w drzwiach jest na tyle miejsca, że chyba głośnik musiałby naprawdę mocno wystawać, żeby szyba się nie opuściła do końca hmm.gif

Jeśli chodzi o wysokotonowce to ja mam je wstawione w maskownice mocowań lusterek w drzwiach. Jeśli nie masz ręcznego sterowania lusterkami to to jest najlepsze miejsce, bo słupek już by trzeba mocno rzeźbić, żeby było ładnie.

Tak to u mnie wygląda. Niezbyt dobrze widać, bo zdjęcia robione komórka, ale zawsze jakiś pogląd będziesz miał. Co prawda to już jest montaż AMA BL, ale przy Hertzach było identycznie ok.gif

dsc0781nu.jpg

A tutaj przygotowanie do montażu tweeterów. Dziura mało profesjonalna, ale maskownica zakrywa, wiec może być krzywo grinser006.gif

dsc0778ok.jpg