Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakieś opinie na temat Vredestein Hi-Trac 2

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.Szukam oponek na lato do kangoo 2011r i pomyślałem że dobrą cene na CITEAM-4szt 195/65R15 91 H za 880zł z wysyłką!!!!Ma ktoś jakieś doświadczenia??Opony do miasta.

Napisano

> Jak w temacie.Szukam oponek na lato do kangoo 2011r i pomyślałem że dobrą cene na CITEAM-4szt

> 195/65R15 91 H za 880zł z wysyłką!!!!Ma ktoś jakieś doświadczenia??Opony do miasta.

Skoro jesteś z Wawy, to podjedź sobie do chłopaków do Marek to Ci obują kangura od razu, a i taniej Cię wyjdzie, bo te Vredniaki u nich 844zł Cię wyjdą i pewnie z założeniem już. Ja ze swojej strony poleciłbym Ci Uniroyal Rainexpert-świetna guma na mokrym, co do miasta przy hamowaniu może mieć spore znaczenie, a i parę złociszy taniej. Mówię o nich http://www.motohurt.com kilka kpl już brałem od nich i wszystko jest ok (ja i znajomi), przynajmniej nie będziesz się drażnił jak Ci przyślą a opona np nie da się wyważyć i potem odsyłanie etc.

Napisano

> Jak w temacie.Szukam oponek na lato do kangoo 2011r i pomyślałem że dobrą cene na CITEAM-4szt

> 195/65R15 91 H za 880zł z wysyłką!!!!Ma ktoś jakieś doświadczenia??Opony do miasta.

Np tutaj wyjdzie Ci stówkę taniej - więc żadna okazja.

A tak na marginesie to pomyśl nad modelem Vredestein Sportrac 3. W tym rozmiarze najlepsza opona w teście ADAC - a cenowo też około 200 PLN za sztukę.

Napisano

> Np tutaj wyjdzie Ci stówkę taniej - więc żadna okazja.

> A tak na marginesie to pomyśl nad modelem Vredestein Sportrac 3. W tym rozmiarze najlepsza opona w

> teście ADAC - a cenowo też około 200 PLN za sztukę.

Kurcze, mnie intryguje jak to jest, że opona w rozmiarze 15" jest o 100 zł tańsza od 16-tki 205/55? Tak sobie przeglądałem wczoraj co do Mondeo kupić na przyszłą zimę i wychodzi mi, że różnica między np. Dębicą i oponami premium to jakieś 30 zł - 300 vs 330 za sztukę. Gdzie tu sens i logika, zwłaszcza w kontekście cen niewiele przecież mniejszych 15-tek?

Napisano

> Kurcze, mnie intryguje jak to jest, że opona w rozmiarze 15" jest o 100 zł tańsza od 16-tki 205/55?

> Tak sobie przeglądałem wczoraj co do Mondeo kupić na przyszłą zimę i wychodzi mi, że różnica

> między np. Dębicą i oponami premium to jakieś 30 zł - 300 vs 330 za sztukę. Gdzie tu sens i

> logika, zwłaszcza w kontekście cen niewiele przecież mniejszych 15-tek?

Z reguły największy wpływ na cenę ma popularność danego rozmiaru. Np taki 195/65 r15 jest często tańszy niż niektóre 14-stki.

Jak kupowałem do siebie polecane wyżej verdesteiny to były one droższe o 15-20PLN od dębic, barumów czy nawet uniroyalków i innych daytonów (notabene też przyzwoitych opon). Dlatego dla mnie wybór był oczywisty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.