Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanko o boscha

Featured Replies

Napisano

Wtryski - w najbliższej im kostce jest pięć pinów - 1-4 chude i piąty gruby. Gruby plus a te od 1-4 minusy ale czy 1-4 pasuje opisowi cylindrów czy to tylko pinout?

Druga sprawa - map sensor. Na cm.com jest rozpiska dla MM czy dla boscha jak mam czarny przewód na skraju to reszta jest po kolei czy bosch ma inną kolejność niż MM ?

Edit:

Na stronie cm.com jest pinout czujnika 3 pin temp cieczy. Na wskaźnik idzie ten z góry ale u mnie czarny przewód jest po drugiej stronie niż "masa" na schemacie ze strony. Inny czujnik, błąd na stronie czy czarny to sygnał a szary masa grinser006.gif ?

Napisano

> Wtryski - w najbliższej im kostce jest pięć pinów - 1-4 chude i piąty gruby. Gruby plus a te od 1-4

> minusy ale czy 1-4 pasuje opisowi cylindrów czy to tylko pinout?

> Druga sprawa - map sensor. Na cm.com jest rozpiska dla MM czy dla boscha jak mam czarny przewód na

> skraju to reszta jest po kolei czy bosch ma inną kolejność niż MM ?

miernik w łapę i będziesz wiedział.

> Edit:

> Na stronie cm.com jest pinout czujnika 3 pin temp cieczy. Na wskaźnik idzie ten z góry ale u mnie

> czarny przewód jest po drugiej stronie niż "masa" na schemacie ze strony. Inny czujnik, błąd

> na stronie czy czarny to sygnał a szary masa ?

górny jeden na wskaźnik a dwa "na dole" na kompa, nie ma znaczenia który jest który, to tylko termistor jest.

Napisano
  • Autor

> miernik w łapę i będziesz wiedział.

> górny jeden na wskaźnik a dwa "na dole" na kompa, nie ma znaczenia który jest który, to tylko

> termistor jest.

Zatrudnie małe chińskie rączki i te wtryski sobie pomierzę ale na mapa nie mam pomysłu.

Jeszcze jedno pytanie - w hybrydzie jest listwa bez powrotu? Czy kosz pompy z powrotem będzie działał? Czy będzie kaboom sick.gif ?