Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Audi A2

Featured Replies

Napisano

Miał ktos okazje pośmigać tym autkiem?? cfaniaczek.gif

Szukam opini na temat tego autka, jesli ktoś miał z nim styczność to poproszę o wrażenia wink.gifbow.gif

Napisano

> Miał ktos okazje pośmigać tym autkiem??

> Szukam opini na temat tego autka, jesli ktoś miał z nim styczność to

> poproszę o wrażenia

Mialem okazje tyle ile wjazd i wyjazd do serwisu na przeglad (pracuje w ASO). Bardzo fajnie sie tym jezdzi. Widocznosc super, a poza tym klasa Audi sama w sobie.

Napisano

> Miał ktos okazje pośmigać tym autkiem??

> Szukam opini na temat tego autka, jesli ktoś miał z nim styczność to

> poproszę o wrażenia

Nie miałem nigdy przyjemności obcowania z tym modelem, ale na forum audi chodzi takie powiedzenie, że "jest audi i jest A2"

Pozdro.

Napisano
  • Autor

> Mialem okazje tyle ile wjazd i wyjazd do serwisu na przeglad (pracuje

> w ASO). Bardzo fajnie sie tym jezdzi. Widocznosc super, a poza

> tym klasa Audi sama w sobie.

A jak awaryjność?? Koszty obsługi??

Będe wdzięczny za szczegóły 893goodvibes.gif

Napisano

Mialem okazje posmigac tym cudem na trasie Torun-Elblag-torun oraz Torun-Gdans-Torun :D

JEzdzilem wersja 1,4 TDI, ktora jak na 3 cyl silnik bardzo mnie zakoczyla. Jest maly (lekki), zwinny i nawet ma kopa :D ogolnie mozna nim posmigac nawet 170 km/h lub wiecej, ale mi tylko do tylu udalo sie dojsc smile.gif

Siedzi sie wygodnie na wszystkich fotelach, ale mam tylko 175cm`ow smile.gif

Co do kosztow to nie wiem ... wiem tylko ze nic nie zrobisz przy nim sam, poza dolaniem oleju i plynu do spryskiwaczy, bo jest tam plastikowa zaslonka :D

Autem podrozuje sie wygodnie i przyjemnie :D 6h za kolkiem to nie meka, bo siedzi sie na prawde wygodnie i przyjemnie smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

> A jak awaryjność?? Koszty obsługi??

> Będe wdzięczny za szczegóły

O awaryjności nie mogę zbyt wiele powiedzieć, gdyż mamy jednego klienta z takim autkiem, który bywa raz w roku na przeglądzie. Ale skoro bywa raz w roku to albo nie ma felernego egzemplarza albo po prostu A2 jest OK.

Co do kosztów obsługi... Olej silnikowy: zależy jaki silnik. Jeśli TDI to musi być olej G052 lub spełniający identyczną normę. Jest to olej dośc drogi (65 zł litr). Przy benzynce (ale nie FSI-nie wiem czy takie w A2 występowały kilka lat temu) może być Mobil 1. Inne materiały eksploatacyjne są średnio drogie (mniej więcej jak do Golfa), przy czym części niezamienne z innymi modelami są w cenach takich jak do Audi przystało. 270751858-jezyk.gif Trzeba pamiętać, że A2 jest modelem występującym dość rzadko i zarazem autkiem dla osób kóre mają już ze 1 samochód i je na to po prostu stać żeby jeździć ekskluzywną wersją Golfa o niespotykanej sylwetce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.