Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

UFG a kupno uszkodzonego auta

Featured Replies

Napisano

W styczniu kupiłem uszkodzone auto (w dniu uszkodzenia). Miałem je naprawiac ale sprzedałem i zapomniałem o sprawie.

Dzisiaj dzwoni do mnie mój ubezpieczyciel że chce mi przedłużyć składkę za OC ale widzi kolizje ze stycznia icon_eek.gif w UFG. I teraz zagadka. Czy ktoś chce mnie w konia zrobić czy poprostu wynik błędu UFG. Oczywiście policja przy wypadku była tak więc notatki i wszystko pewnie u nich będą. Jest kilku świadków w tym kolega który auto "zciągał" z wypadku.

Jako ze UFG dzisiaj nie pracuje zastanawiam się jak ugryść temat.

Napisano

> W styczniu kupiłem uszkodzone auto (w dniu uszkodzenia). Miałem je naprawiac ale sprzedałem i

> zapomniałem o sprawie.

> Dzisiaj dzwoni do mnie mój ubezpieczyciel że chce mi przedłużyć składkę za OC ale widzi kolizje ze

> stycznia w UFG. I teraz zagadka. Czy ktoś chce mnie w konia zrobić czy poprostu wynik błędu

> UFG. Oczywiście policja przy wypadku była tak więc notatki i wszystko pewnie u nich będą. Jest

> kilku świadków w tym kolega który auto "zciągał" z wypadku.

> Jako ze UFG dzisiaj nie pracuje zastanawiam się jak ugryść temat.

A masz w umowie ze kupiles uszkodzone? Pewnie nie, ja tez bym nie chciał takiego wpisu wink.gif

Ale jak była policja to mają notatke kto był wlascicielem i skoro jeszcze był to poprzedni wlasciciel, to sprawa do wyjasnienia ok.gif

Napisano

> A masz w umowie ze kupiles uszkodzone? Pewnie nie, ja tez bym nie chciał takiego wpisu

A co taki wpis przeszkadza?

Napisano
  • Autor

Jest że pojazd uszkodzony. Zresztą sprzedałem go w takim stanie jak kupiłem. Zresztą wpis niema tutaj znaczenia. Raczej zastanawiam się czy ktos sobie nie ubzdurał że `to ja spowodowałem wypadek. Zastanawiam się czy do HDI pisac jako ubezpieczyciela czy to UFG? Bo podejrzewam ze to HDI zgłosiło szkodę.