Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dziwny dzwiek

Featured Replies

Napisano

witam ponownie i ponownie z problemem zlosnik.gif

przedstawia sie on w nastepujacy sposob : podczas jazdy w momencie gdy puszczam pedal gazu ,jade na luzie - zawsze gdy nie naciskam gazu slychac dziwny dzwiek - tak jakby terkotanie (kojarzy mi sie z kolem fortuny) im szybciej jade tym z wieszka czestotliwoscia ten dzwiek sie pojawia - pomaga tylko chocby najmniejsze nacisniecie pedalu gazu frown.gif wydaje mi sie ze dziwke wydobywa sie z lewej strony samochodu (patrzac za kierownicy)

czy ktos spotkal sie z czyms takim ? co to moze byc ?

z gory dziekuje za wszystkie spostrzezenia oraz pomoc 20.GIF

Napisano
  • Autor

> witam.

> to przeczytaj ..::kliken kliken::..

> temat przerabiałem- szukaj juz skrzyni

boje_sie.gif ide sie powiesic passed_out.gif szlag by to trafil passed_out.gif

w takim razie sobie brava postoi z pol roku zanim odzyskam plynnosc finansowa ...... spokooooo

ps. dzieki za linke 20.GIF

Napisano

Hehehe, mam to samo już ze 2 tygodnie, czeka nas wymiana skrzyni, w bytomiu coś koło 600zeta plus 150 przekładka.

Napisano
  • Autor

> Hehehe, mam to samo już ze 2 tygodnie, czeka nas wymiana skrzyni, w

> bytomiu coś koło 600zeta plus 150 przekładka.

600zl ? niezle , jak spojarzalem na allegro to sie wystraszylem , jedna 1000 druga 1400 .....

swoja droga ciekawe dlaczego do 1,4 sa takie drogie frown.gif do 1,6 mozna na allegro za 500 dostac .....

jakby co to skontaktuje sie z Toba to bys mi podal jakies namiary ok ?

Napisano

> swoja droga ciekawe dlaczego do 1,4 sa takie drogie do 1,6 mozna na

bo do 1.4 są rozchwytywane szczegóły juz znasz zlosnik.gif

ja swoja kupiłem za 500zł cfaniak.gif i bangla...

Napisano
  • Autor

> bo do 1.4 są rozchwytywane szczegóły juz znasz

> ja swoja kupiłem za 500zł i bangla...

a ciekawe po ile nowka chodzi zlosnik.gif hehe

mam nadzieje ze tez dorwe w dobrej cenie skrzynie bo powoli mam dosyc , jak nic sie nie psuje to jezdzi i jestem szczesliwy , ale ostatnio mnie dopadla wymiana smoka i miski olejowej (prawie 1000 poszlo) wiec moje fundusze na samochod zubozaly bardzo , teraz jeszcze to .....

ps. czy ktos z sosnowca ,dabrowy katosow i okolic ma moze jakis cynk na sklep ew autozlom gdzie mozna dostac skrzynie do 1,4 ? bylbym wdzieczny

pozdrawiam

Napisano

Witam w klubie, niestety padnieta skrzynka frown.gif jakas plaga normalnie crazy.gif

Napisano

> a ciekawe po ile nowka chodzi hehe

jak byłem w potrzbie dzwoniłem do Amicaru

użwyke krzykneli 2500zł

a nówke prawie 5 tysiecy mowie serio pad.gifpad.gifpad.gif

Napisano

> użwyke krzykneli 2500zł

> a nówke prawie 5 tysiecy mowie serio

Mam nadzieje, ze dzwieki wydobywajace sie z mojego silnika to "tylko" wytarty do cna walek rozrzadu, bo jezeli dojdzie do tego skrzynia, to napakuje pasztetu do auta i sprzedam jako konserwe w puszce :/ A cos tak dziwnie mi brzeczalo, musze tylko osluchac ja dokladnie...

Napisano

szymek ja tylko mówie ile mi w amicarze krzykneli a Ty dramatyzujesz z_lol1.gif

Napisano

> szymek ja tylko mówie ile mi w amicarze krzykneli a Ty

> dramatyzujesz

Hahah, taaaak Piotrus, tyle ze jak rozsypie mi sie skrzynia i dorzuce ja do rozrzadu, to w 3k sie nie zmieszcze smile.gif Ale jak na razie umowilem sie na rozrzad za 2 tygodnie do zrobienia. Wrzucam od razu wszystkie popychacze i dzwigienki nowe, mam nadzieje ze pojezdzi sporo...

Napisano

mozna z tym zyc ja juz zyje 4 lata z tym fantem i mam to gdzies nie kupuje skrzyni tymbardziej ze w trasy miedzynarodowe ruszam zadko wink.gif

Napisano
  • Autor

> mozna z tym zyc ja juz zyje 4 lata z tym fantem i mam to gdzies nie

> kupuje skrzyni tymbardziej ze w trasy miedzynarodowe ruszam

> zadko

Ja tez z tym pozyje dluzej napewno , bo teraz z kasa krucho na takie naprawy zlosnik.gif (no chyba ze cos strzeli to sobie brava postoi troche)

2500 - niezla cena hehehe ...... a to 5000 to juz mnie dobilo , moze jak bym sprzedal padake to mialbym na skrzynie biegow + skrzynie piwa zlosnik.gif

dzieki wszystkim za pomoc , zbieram kase ........

edit : zadalem pytanie uzytkownikowi Mefisto odnoisnie tej skrzyni ile by kosztowala , odpisal mi ze 1000 ech ale zadal pytanie jeszcze

"czy połosie wchodza do skrzyni bezposrednio czy wpierw do kielichów ktore są w skrzyni "

nie mam zielonego pojecia .....

Napisano

> Ja tez z tym pozyje dluzej napewno , bo teraz z kasa krucho na takie

> naprawy (no chyba ze cos strzeli to sobie brava postoi troche)

> 2500 - niezla cena hehehe ...... a to 5000 to juz mnie dobilo , moze

> jak bym sprzedal padake to mialbym na skrzynie biegow + skrzynie

> piwa

> dzieki wszystkim za pomoc , zbieram kase ........

zbieraj zbieraj tylko śledź allegro może trafisz tańsza taka dobra rada.. ja swoją miałem z allegro wziełem. Poszukiwania trwały prawie dwa tygodnie zlosnik.gif good luck zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> zbieraj zbieraj tylko śledź allegro może trafisz tańsza taka dobra

> rada.. ja swoją miałem z allegro wziełem. Poszukiwania trwały

> prawie dwa tygodnie good luck

tak tez wlasnie bede robil , moze trafi sie jakas okazja na allegro ... swoja droga zeby tylko nie trafic na allegro na jakis bubel , bo i tak sie moze zdarzyc pewnie ..... ja w dzidzinach mechaniki samochodowej jestem kompletna noga ,wiec moge sie naciac na czyms .... jakies rady ? czego sie wystrzegac? itd ...

zadzwonie chyba do wujka w Zawadzkiem moze cos skombinuje tanio (sprowadzaja tam samochody na potege wiec moze cos wpadnie zlosnik.gif )

jeszcze raz pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.