Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witajcie.

Czy da się bez zadnych problemów uzytkować DDT2000 2.6 na systemie Windows 7 64bit ??

Od wczoraj mam kabelek i za cholere nie moge skasowac zadnych błędów. Sczytuje mi Vin ale przy probie kasowania jakies errory wyskakują :/

Napisano

> Witajcie.

> Czy da się bez zadnych problemów uzytkować DDT2000 2.6 na systemie Windows 7 64bit ??

> Od wczoraj mam kabelek i za cholere nie moge skasowac zadnych błędów. Sczytuje mi Vin ale przy

> probie kasowania jakies errory wyskakują :/

ScanMaster-ELM

Napisano

> Będzie działac z Laguną II ??Chodzi mi tylko o kasowanie błędów :/

jest darmowy,

jak nie spróbujesz to się nie dowiesz smile.gif

mi z MII chodzi ładnie smile.gif niepotrzebnie kupowałem MaxiTest-a

Napisano
  • Autor

> jest darmowy,

> jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

> mi z MII chodzi ładnie niepotrzebnie kupowałem MaxiTest-a

Niestety. NIe łączy się z autem. :/ Chcę tylko błedy skasować a nie moge. DDT2000 łączy się z autem ale nie moge skaswać błedów. Nikt z rodziny nie ma laptopa z Windowsem XP zeby sprawdzić starsze DDT2000

Napisano

> Niestety. NIe łączy się z autem. :/ Chcę tylko błedy skasować a nie moge. DDT2000 łączy się z autem

> ale nie moge skaswać błedów. Nikt z rodziny nie ma laptopa z Windowsem XP zeby sprawdzić

> starsze DDT2000

mi dopiero drugi kabel (EML) poprawnie łączył się z kazdym programem, ten CAN (VW itp) nie łączył się z tymi programami

Napisano
  • Autor

Kurcze, nie chce kolejnego kabla kupowac tym razem za 65zł :/ Ale jesli nie bedzie wyjscia. Poki co poszukam kogos z laptopem z xp

Przy kasowaniu błędów wyskakuje takie coś:

Erase failure request Send : 14FF00 Received : 7F1411

Error : 2032 Description : Requested service $14, Negative reply 11 : Service not supported

Napisano

DDT2000 działa na 64 bity. Zmień wersje programu. Najnowszy DDT nie działa jak należy 20.GIF

Napisano
  • Autor

> DDT2000 działa na 64 bity. Zmień wersje programu. Najnowszy DDT nie działa jak należy

NIestety nawet na Windowsie XP pojawia się to samo co na "7"

Erase failure request Send : 14FF00 Received : 7F1411

Error : 2032 Description : Requested service $14, Negative reply 11 : Service not supported

VIN mi ładnie odczytuje wiec z autem się jakoś kabelek łączy.

Czyzbym coś zle robił? Sprawdzałem wszystko wersją 2.5.0.0

Nie mam pojęcia co dalej :/

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jako że warto się z tym zapoznać a interface VAG mam już, to pytanko. Który DDT warto pobrać, jeśli można to prosił bym o konkretny link. A jak by był spolszczony lub chociaż EN to było by fajnie.

Google oczywiście zwraca pierdyliard odpowiedzi, ale szukam czegoś sprawdzonego ok.gif

Napisano

> Jako że warto się z tym zapoznać a interface VAG mam już, to pytanko. Który DDT warto pobrać, jeśli

> można to prosił bym o konkretny link. A jak by był spolszczony lub chociaż EN to było by

> fajnie.

> Google oczywiście zwraca pierdyliard odpowiedzi, ale szukam czegoś sprawdzonego

ZTCW to tłumaczenia to tylko i wyłącznie inicjatywa użytkowników, tłumaczą konkretne auta

Napisano

> ZTCW to tłumaczenia to tylko i wyłącznie inicjatywa użytkowników, tłumaczą konkretne auta

Tłumaczenia wiem że są sprawą indywidualną.

Ale wiem że są wersje EN, a to juz by w jakimś stopniu temat bariery językowej załatwiło