Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czujnik gazu i tlenku węgla

Featured Replies

Napisano

W końcu "dojrzałem" do tego, żeby się zaopatrzyć w czujnik gazu i tlenku węgla - co byście zaproponowali?

Napisano

> W końcu "dojrzałem" do tego, żeby się zaopatrzyć w czujnik gazu i tlenku węgla - co byście

> zaproponowali?

cokolwiek byle z atestem, a nie z biedronki -w końcu sam piszesz, że "dojrzałeś"

Swoją drogą co sioę stało, że o tym myślisz?

Napisano
  • Autor

> cokolwiek byle z atestem, a nie z biedronki -w końcu sam piszesz, że "dojrzałeś"

> Swoją drogą co się stało, że o tym myślisz?

Pomyślałem o tym bo za miesiąc urodzi mi się wnusia smile.gif a piec dwufunkcyjny wisi w łazience (brak piwnicy). No i te doniesienia wiosną że wybuchł gdzieś gaz a gdzieś indziej ktoś się zatruł w wannie tlenkiem węgla... Lepiej dmuchać na zimne....

Napisano

Na rynku profesjonalnym cenione są produkty f-my GAZEX. Wiem, że mają w ofercie również tańsze czujniki domowe, choć z tymi akurat kontaktu nie miałem. Może warto iść tym tropem. To zdecydowanie nie jest producent zabawek... zlosnik.gif

Napisano

Bardzo dobrze mówisz, ja sam w wieku 10 lat zimą xatruĺem się tlenkiem aż straciłem przytomność i zjechalem pod wodę, dobrze że akurat wtedy wszedł ojciec do łazienki - wyjął mnie spod wody ,zrobił usta usta, następnie karetka i szpital - gdyby nie przypadek, dziś nie pisalbym na forum. A tylko przeciągu zdmuchnal płomień w junkersie.

Gazex bardzo dobra ale i bardzo droga firma, ale za to ich urządzenia działają nascie lat. Jak jesteś z okolic rudy śląskiej to mogę cu polecić świetnego fachowca.

Napisano
  • Autor

> Jak jesteś z okolic rudy śląskiej to mogę cu polecić świetnego fachowca.

No niestety za daleko - okolice Łodzi...

Napisano

> W końcu "dojrzałem" do tego, żeby się zaopatrzyć w czujnik gazu i tlenku węgla - co byście

> zaproponowali?

Swego czasu jak szukałem czujnika tlenku węgla, po przejrzeniu opinii budżetowych urządzeń, wpadł mi w ręce czujnik KIDDE link

Widzę, że robią też gazowe.

Napisano

> zaproponowali?

jak cos to wpadaj do mnie , albo w kazdy wekeend jade przez kanzas to mzemy sie umowic na odbior, rozprowadzam KIDDE i Gazex. Gazex robi takie 2 w 1 czyli i czad i gaz w jednym urzadzenie( oczywiscie oddzielne czujnki ) Kidde robi opsobno gaz i osobno czad. jak cos to pisz na priv albo 509 501 519 to powiem ci jakie ceny .

Pozdro