Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stelażpod kufry boczne

Featured Replies

Napisano

Ludki podpowiedzcie . Mam na moto założony stelaż na kufry centralny i boczne coś podobnego do tego .

Ten stelaż nie ma tych "cycków" do zaczepiania kufra w systemie monokey . To rozumiem ,że i na górę i na boki muszę przykręcić płyty montażowe takie coś jak to ?

Nie da się jakoś tego zrobić żeby te płyty nie szpeciły moto jak nie ma założonych kufrów?

Wiem ,że jest wingrack na trzy kufry ale to ma jakąś kosmiczną cenę więc raczej odpada.

Napisano

> Ludki podpowiedzcie . Mam na moto założony stelaż na kufry centralny i boczne coś podobnego do

> tego .

> Ten stelaż nie ma tych "cycków" do zaczepiania kufra w systemie monokey . To rozumiem ,że i na górę

> i na boki muszę przykręcić płyty montażowe takie coś jak to ?

> Nie da się jakoś tego zrobić żeby te płyty nie szpeciły moto jak nie ma założonych kufrów?

> Wiem ,że jest wingrack na trzy kufry ale to ma jakąś kosmiczną cenę więc raczej odpada.

znaczy sie masz stelaz pod sakwy a nie pod kufry

Napisano
  • Autor

> znaczy sie masz stelaz pod sakwy a nie pod kufry

Jak to zwał tak zwał. Te pod sakwy są chyba skromniejsze bo nie dźwigają tak jak kufrowe a te moje są mocowane ze sobą razem (obie strony) i dodatkowo chyba w trzech miejscach moto. Poza tym boki i góra tworzą cały stelaż . Globalnie stelaż jest taki mocny ,że można podnieść tył moto za niego. Kwestia jak mocować kufry ?

Napisano

> Jak to zwał tak zwał. Te pod sakwy są chyba skromniejsze bo nie dźwigają tak jak kufrowe a te moje

> są mocowane ze sobą razem (obie strony) i dodatkowo chyba w trzech miejscach moto. Globalnie

> stelaż jest taki mocny ,że można podnieść tył moto za niego. Kwestia jak mocować kufry ?

wywalic ten stelaz i zalozhyc stelaz pod kufry ........

Napisano
  • Autor

> wywalic ten stelaz i zalozhyc stelaz pod kufry ........

Ok . Dziękuję za radykalna radę ale nie skorzystam . Nie będę tego wywalał po to żeby do moto o wartości 4,5 - 5 tys kupować stelaż i kufry za ponad 3 tysie. W najgorszym układzie przykręce płyty do tego co mam.

Napisano

> Ok . Dziękuję za radykalna radę ale nie skorzystam . Nie będę tego wywalał po to żeby do moto o

> wartości 4,5 - 5 tys kupować stelaż i kufry za ponad 3 tysie. W najgorszym układzie przykręce

> płyty do tego co mam.

Jeśli rozstaw ramion(stelaża) pasuje to możesz dokupić same grzybki i blokadę do monokey.

Napisano
  • Autor

> Jeśli rozstaw ramion(stelaża) pasuje to możesz dokupić same grzybki i blokadę do monokey.

Kurczaki muszę przymierzyć kufer ale boje się ,że tak to nie uda mi się spasować.