Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co sądzicie o tej Corolli??

Featured Replies

Napisano

Poszukuje dla Teściowej auto lecz ciężko cokolwiek znaleźć z porządnych aut ... Dzisiaj przez przypadek natrafiłem na ten egzemplarz... Stan naprawdę super... karoseria bez grama rdzy... silnik ładnie pracował ... lecz jest pewne ale ... Rocznik 1998 i cena 7900 zł do małej negocjacji... Wydaje mi się cena za duża ... Butla ważna przez 2 lata... Co o niej sądzicie? Link poniżej

http://tablica.pl/oferta/toyota-corolla-1-3-lpg-CID5-ID3k2Mt.html#94a7161eec

Napisano

imho jak toyota z tego rocznika nie ma rudzielca to znaczy ze malowana

sprawdź ją jeszcze od spodu

Napisano
  • Autor

Ja tą toykę widziałem i sprzedaje ją znajomy... Przez pierwsze 4 lata nakręciła 32 tys grinser006.gif ... od nowości garażowana... ogólnie nie mam zastrzeżeń do tego auta ... malowana na 100% nie była ... Jest tak utrzymana ... Tylko ta cena za 1998 rok dać prawie 8 tysi to nie wiem czy nie poszukać czegoś nowszego... prawie najdroższa toyka z PL....

Napisano

Masz pewne auto w super stanie i chcesz szukać nowszego, bo za drogo? hehe.gif Kup auto o 2 lata młodsze, za taką kasę, najlepiej z kręconym przebiegiem, które okaże się skarbonką bez dna, ale przecież auto będzie 2 lata młodsze facepalm%5B1%5D.gif. W takich autach nie liczy się rocznik czy przebieg (na liczniku), tylko stan, a jak jest auto pewne i w dobrym stanie, to trzeba za to dopłacić. Logiczne

Napisano

bla, bla, bla...

not true...

to są chyba jakieś brednie powielane przez ludzi, którzy nie mieli nigdy takiego samochodu albo mieli ale wcześniej walony...

w rocznikach od 97 do 99 istnieje duża szansa na znalezienie corolli bez rdzy...miałem taką z 97 i nic się z nią nie działo...

i nie była garażowana...

Napisano

ja bym brał. Miałęm taką z tym silnikiem. Auto nie do zajechania. ten silnik pod koniec lat 90 został okrzyknięty nalpszym silnikiem jaki kiedykolwiek toyota zrobiła... potem były tylko gorsze...