Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pekniete mocowanie wachacza przod

Featured Replies

Napisano

czesc mam problem nie wiem co z tym zrobic teraz frown.gif pekło mi mocowanie wachacza z lewej strony z przodu i teraz nie wiem czy szukac tego elementu czy on jest wogule wymienny ?? czy spawac to co jest i blachą nadłozyc , zbierznosc tez poszła jechac sie nie da masakra frown.giffrown.gif

Napisano

Mialem to samo ok.gif Dobrze obspawaj i wzmocnij dodatkowo plaskownikami/katownikami/blacha. U mnie najdluzsze pekniecie mialo 20cm, moglem calym wahaczem reka ruszac zlosnik2.gif

Napisano

to samo było u mnie tylko z tą opcją, że gdyby nie stabilizator to koło leżało by obok auta

Napisano

e to u mnie było gorzej bo całe mocowanie wachacza było oderwane od budy, czyżbyś gdzieś w dziurę wpadł?

Napisano

> czyżbyś gdzieś w dziurę

> wpadł?

Wlasnie nie zlosnik.gif Po pewnym czasie zaczalem slyszec przy wolnej jezdzie po wybojach skrzypienie dochodzace z okolic przednich kol. Oraz przy gwaltownym przyspieszeniu/odpuszczeniu zmieniala mi sie zbieznosc zlosnik.gif Wszedlem pod auto zeby sprawdzic dlaczego tak sie dzieje i odkrylem cos takiego grinser006.gif

Napisano
  • Autor

panowie co z tym robic ?? jechac na złom i wyciąc z jakiego seja to mocowanie czy z cinkiego czy spawac swoje ??

Napisano

> panowie co z tym robic ?? jechac na złom i wyciąc z jakiego seja to mocowanie czy z cinkiego czy

> spawac swoje ??

ogarniety spawacz i bedzie jezdzilo

Napisano
  • Autor

sprawa dosc pilna bo jestem uziemiony bo strach jezdzic zeby sie całkowicie nie urwał wachacz

Napisano
  • Autor

pokaze foto tylko jeszcze na garage nie byłem to git ze da sie to zrobic bo z początku sie wystraszyłem ze bedą problemy a w samochod troche grosza utopione smile.gif