Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instalacja halogenów

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam takie pytanie czy dokładał ktoś halogeny do swojego pojazdu? Posiadam Astre II z tego co widziałem to instalacja pod nie jest wyprowadzona do zderzaka są słynne dwie niebieskie wtyczki, niestety nie posiadam jej już do skrzynki bezpieczników i pod przekaźnikiem również pusto.Czy dużo z tym będzie zabawy, czy lepiej robić instalacje od nowa i jesli tak to którędy najlepiej sie przebić z komory silnika do środka z przewodami?Dodam że przełącznik zespolony juz przerobiłem zlosnik.gif jakiś manulal będzie mile widziany wink.gif

Napisano

Instalacja kończy się na złączu w ścianie grodziowej. Dostęp do niego jest... dość kłopotliwy.

Musisz doprowadzić przewody do multitimera w skrzynce bezpieczników: od włącznika świateł i od przekaźnika, a także między złączem w ścianie i przekaźnikiem i ew. jako bonus, od przekaźnika do zegarów - do kontrolki.

Do tego uzbrojenie gniazd w piny.

Prostsza opcja (choć niefabryczna), to dorobienie bezpiecznika i przekaźnika w komorze silnika i przeprowadzenie tylko kabelka od włącznika. Plus kontrolka.

Napisano
  • Autor

> Prostsza opcja (choć niefabryczna), to dorobienie bezpiecznika i przekaźnika w komorze silnika i

> przeprowadzenie tylko kabelka od włącznika. Plus kontrolka.

Dzieki za pomoc tak tez chyba zrobie.Chciałem żeby było fabrycznie, ale za duzo z tym zabawy niestety.