Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam szybki motor, muszę jechać szybko

Featured Replies

Napisano

najlepsza ninja 250r na foto hehehe zlosnik.gif

Napisano

> wybiórcza

> motogen

Ale o co chodzi? Idiotów nie brakuje 270751858-jezyk.gif

I mimo, że mam wrażenie, że w artykule nie wypowiadał się motocyklista a cały tekst napisał jakiś dzinnikarzyna, to również mam przeczucie graniczące z pewnością, że takich kierowników 2oo jednak trochę jest zlosnik.gif

Napisano

Otwieram pierwszy link - spineyes.gif

Drugi - sick.gif

Ileż można o tym samym...

Wariaci byli i będą - ich ilość reguluje się sama w czasie.

Druga sprawa - poziom tekstu będącego ripostą - poniżej mojego poziomu.

Tylko, że jak tak dalej pójdzie, nie będę miał co czytać.

I z przerażeniem stwierdzam fakt, skoro tekst jest pisany pod przeważający profil psychologiczny statystycznego odbiorcy w społeczeństwie, to z trwogą stwierdzam, iż jestem dinozaurem i nie ma dla mnie przyszłości...

Napisano

> Ale o co chodzi? Idiotów nie brakuje

> I mimo, że mam wrażenie, że w artykule nie wypowiadał się motocyklista a cały tekst napisał jakiś

> dzinnikarzyna, to również mam przeczucie graniczące z pewnością, że takich kierowników 2oo

> jednak trochę jest

hmm. Myślę ze nawet na naszym małym forum znajdą się takie jednostki jak pan Piotr lat 37 oslabiony.gif

Tak czy inaczej obstawiam ze ten artykuł jest dziennikarską prowokacją, a pan Piotr lat 37 nie istnieje smile.gif

Napisano

Wariaci byli, są i będą ale kto przeprowadza z nimi wywiady...!? icon_eek.gif

Quote:

Fakty są takie, że motocykli jest na ulicach coraz więcej. Niestety, wśród ich właścicieli są też tacy, którzy po raz pierwszy w życiu wsiedli na motocykl już jako bardzo dojrzali ludzie, nie mając pojęcia, jak taka maszyna. potrafi się zachowywać podczas naprawdę ogromnych prędkości. To ludzie, którzy bardziej dla mody niż z miłości do motocykli stanowią zagrożenie na drogach. Ja, mimo że mam ponad 30-letnie doświadczenie, wciąż doskonalę umiejętności. Przechodzę szkolenia, jeżdżę na "speed daye", doskonalę jazdę na torze w Poznaniu., jedynym takim w Polsce

Pije do mnie, czy co...!? wpysk.gif

Miszcz kierownicy psia jego mać...

Jak dla mnie to prowokacja GW!

Napisano

Popatrz na ulicę Wiejską - mają cały program tematyczny - TVP INFO, TVN 24 zlosnik.gif

Napisano

Nie ma co się spinać.

Dla mnie, marna prowokacja. Nikt poważny, kogo stać na "Paniagele" nie wypowiadał by się w takim tonie.

Mamy do czynienia z tematem zastępczym.

Chciałbym, aby kiedyś ktoś się pofatygował, i podał liczbę zabitych motocyklistów do liczby zarejestrowanych.

Brakuje nam wielu statystyk, i to jest pewna komplikacja, aby odpowiadać sensownie na zarzuty, że wszyscy jesteśmy "dawcami".

Dokładając talent naszej "policji", a zwłaszcza panów z drogówki, którzy 99% wypadków opisują "niedostosowanie prędkości do warunków", nie mamy prawa mieć rzetelnych danych.

Któryś z "Naszych" nowo odkrytych liderów przyszłorocznych zawodów TT, gdzieś na forum "z głupa" napisał, że "lubi zapierdzielać", spotkało się to z nie małą krytyką. A mi pozostaje mieć nadzieje, że to był żart zlosnik.gif

Napisano

Nie przypominam sobie,żebym tak napisał ale kto nie lubi...!? niewiem.gif

Napisano

Każdy. Ale nie 200km/h w mieście ok.gif

Potrafię przymknąć oko na takie prędkości na autostradzie, ale pomiędzy zjazdami.

W środku zatłoczonego miasta, to sam przyznasz, że troszkę to nie do końca odpowiedzialne zlosnik.gif

Napisano

Od razu napisałem co myślę o gościu!