Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"elektryczny" bagaznik

Featured Replies

Napisano

czy ja dobrze kumam ze wystarczy zamek w klapie bagaznika zmienic na "elepstryczny" i podciagnac mase oraz plusa przez stycznik by zrobic elektrycznie otwierany bagaznik?

chodzi mi tylko o wariant otwierania przyciskiem z wnetrza smochodu - czyli bez integrowania z centralnym itp itd - zwyczajne banalne rozwiazanie typu naciskam guzik w srodku i klapa odskoczy

Napisano

Tak.

Jak będziesz miał farta - to instalację masz już w aucie - wystarczy odszukać odpowiednie kabelki.

Napisano

> Tak.

> Jak będziesz miał farta - to instalację masz już w aucie - wystarczy odszukać odpowiednie kabelki.

Otoz to !

Zdejmij plastik na klapie i spojrz czy nie masz instalacji - ja u siebie mialem.

Kup zamek z podlaczeniem na 2 wtyczki podlacz i poszukaj kabli do podlaczenia w okolicach bezpiecznikow. U siebie mam otwieranie z pilota.

Napisano
  • Autor

> Otoz to !

> Zdejmij plastik na klapie i spojrz czy nie masz instalacji - ja u siebie mialem.

> Kup zamek z podlaczeniem na 2 wtyczki podlacz i poszukaj kabli do podlaczenia w okolicach

> bezpiecznikow. U siebie mam otwieranie z pilota.

"naszego" manuala znalazlem gdzies na chomiku, chcialem sie tylko upewnic

a na pilota nie bedzie bo pilota w centralnym nie mam - chodzi tylko o wygode przy koniecznosci otworzenia bagaznika gdy silnik pracuje smile.gif

Napisano

> "naszego" manuala znalazlem gdzies na chomiku, chcialem sie tylko upewnic

> a na pilota nie bedzie bo pilota w centralnym nie mam - chodzi tylko o wygode przy koniecznosci

> otworzenia bagaznika gdy silnik pracuje

To podobnie jak ja .. mialem TYLKO CZ bez sterowania pilotami. Dokupilem alarm z pilotami i teraz pilotem steruje alarm, zamykanie drzwi i otwieranie tylnej klapy.

Napisano

> "naszego" manuala znalazlem gdzies na chomiku, chcialem sie tylko upewnic

> a na pilota nie bedzie bo pilota w centralnym nie mam - chodzi tylko o wygode przy koniecznosci

> otworzenia bagaznika gdy silnik pracuje

zerknij na moją stopkę smile.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam. Czy jest możliwość otwarcia awaryjnego bagażnika po uszkodzeniu wyłącznika, czy braku prądu.

Napisano

> Witam. Czy jest możliwość otwarcia awaryjnego bagażnika po uszkodzeniu wyłącznika, czy braku prądu.

Kluczykiem. Albo o od środka. Z zamka wystaje taka dźwignia mała. Jej pociągnięcie otwiera zamek. Otwieram tak bagażnik jak mi się nie chce wyłączać silnika. grinser006.gif