Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[L] Plecionka, tłumiki , jakie skąd za ile?

Featured Replies

Napisano

No więc lacetti zaczęło gadać basem hehe.gif I to dość nagle (od wczoraj). Dźwięk dochodzi spod silnika więc obstawiam plecionkę bądź tłumik środkowy. Może zdążę dzisiaj na jakąś sekcję zwłok do tłumikarza, ale ciekaw jestem czy któryś z kolegów przerabiał ten temat i i wie skąd wziąć plecionkę lub tłumik i za ile?

Napisano

> No więc lacetti zaczęło gadać basem I to dość nagle (od wczoraj). Dźwięk dochodzi spod silnika

> więc obstawiam plecionkę

U mnie była plecionka właśnie.

Coś koło 80zł dałem.

Napisano
  • Autor

> U mnie była plecionka właśnie.

> Coś koło 80zł dałem.

A jakie wymiary i gdzie kupowałeś? Ile dałeś za wspawanie?

Napisano

> A jakie wymiary i gdzie kupowałeś? Ile dałeś za wspawanie?

Kurdę, nie wiem, zostawiłem na przegląd i oddali zrobione, kojarzę tylko że 60/80 zł za plecionkę (nie wiem ile wymiana). Poszukam w domu rachunku, ale raczej tam wymiarów nie będzie.

Napisano

Mi w evie wymieniali jeszcze na gwarancji całą rurę bo nie spawają koszt 1200 zł hahaha.gif ja nie płaciłem ale polot mają...

Napisano
  • Autor

> Podczas "gazowania" na postoju buczy ? U nas buczała przy ruszaniu.

> Tutaj opisałem wszystko:

Plecionka już wymieniona i nastała błoga cisza ok.gif Buczał i na postoju i podczas przyspieszania. Niestety cena wrocławska czyli 150 PLN sick.gif Za to jest faktura i gwarancja więc się Vincent ucieszy wink.gif

Napisano

No to u mnie trochę taniej. 60zl plecionka + 50zl wymiana (też mam rachunek z warsztatu z VATem dla Vincenta)

Napisano

> Niestety cena wrocławska czyli 150 PLN Za to jest faktura i gwarancja więc się Vincent

> ucieszy

Po tym jak zauważyłem wspawanie w dość "doświadczonym" (firma od 1978r. ) warsztacie gdzie wystawili paragon (straszne smarki, być może lepiej ja bym to MMA, lub TIG wspawał choć jeszcze nie mam dużej wprawy ), to wolę niech mi zrobi ktoś nawet w garażu ale dobrze. wink.gif