Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amorki pod Weiteca 60/40

Featured Replies

Napisano

Witam. Jakie amorki pod Weiteca 60/40 do cywilnej jazdy polecacie?

FK chyba mi się kończą a powiem szczerze nie jestem z nich zadowolony...Na początku miałem chiński szit gt cupline wytrzymały dużo więcej a i lepiej tłumiły......

Napisano

> Witam. Jakie amorki pod Weiteca 60/40 do cywilnej jazdy polecacie?

> FK chyba mi się kończą a powiem szczerze nie jestem z nich zadowolony...Na początku miałem chiński

> szit gt cupline wytrzymały dużo więcej a i lepiej tłumiły......

Ujezdzam Weiteca od 8 lat i najlepiej mi się na nich jeździło w zestawie ze skroconymi twardzonymi amorami seryjnymi. Potem tanio miałem okazję kupić PZM 1 to założyłem i kilka plomb już straciłem. Jak dojde do siebie może z nich zrobię właśnie to co na początku zrobiłem z seryjnych, bo prawdę mówiąc tęsknię. Zawias zachowywał się bardzo poprawnie, wybierał ładnie dziury, a i nie bujał na tyle żeby przez progi nie dało się przejeżdżać.

Napisano
  • Autor

Czyli zachowywał się podobnie jak gt......

Chyba trzeba dziadka od amorów poszukać.....

Napisano
  • Autor

Poza tym zastanawiam się nad przesiadką na eibach -35 i jakies bardziej cywilne amory oink.gif Bo to auto żony sciana.gif

Napisano

> Ujezdzam Weiteca od 8 lat i najlepiej mi się na nich jeździło w zestawie ze skroconymi twardzonymi

> amorami seryjnymi. Potem tanio miałem okazję kupić PZM 1 to założyłem i kilka plomb już

> straciłem. Jak dojde do siebie może z nich zrobię właśnie to co na początku zrobiłem z

> seryjnych, bo prawdę mówiąc tęsknię. Zawias zachowywał się bardzo poprawnie, wybierał ładnie

> dziury, a i nie bujał na tyle żeby przez progi nie dało się przejeżdżać.

Jeżdżę na takim samym zestawie, podpisuje się i potwierdzam w 100%

Napisano

> Witam. Jakie amorki pod Weiteca 60/40 do cywilnej jazdy polecacie?

> FK chyba mi się kończą a powiem szczerze nie jestem z nich zadowolony...Na początku miałem chiński

> szit gt cupline wytrzymały dużo więcej a i lepiej tłumiły......

ja jeżdziłem na całym zestawie weiteka 40/40 i było całkiem sympatycznie amory dobrze wybierały dziury i nie było twardo, polecam do codziennej jazdy taki zestaw

Napisano

Dokladnie jak badzid pisze smile.gif Tez ujezdzalem kompletny zawias weiteca 40/40 do poki nie kupilem gwinta smile.gif Bardzo fajnie sie zachowywal dziur za bardzo nie bylo czuc twardy tez nie byl:)Jak najbardziej moge polecic do jazdy na codzien smile.gif