Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

naprawa podłogi PII - gdzie w W-wie

Featured Replies

Napisano

Czy możecie polecić jakiś warsztat w W-wie w którym solidnie i w przystępnej cenie naprawią mi podłogę w Punto II?

Jest zardzewiała i od dołu i od środka, więc na pewno nie obędzie się bez wycinania/spawania itd.

Czy ktoś w ogóle orientuje się ile powinna kosztować taka usługa?

Napisano

To sie chyba nie oplaci... Ja bym poszukał Bravy z tego roku - wiele z nich praktycznie nie rusza rdza. Dostaniesz lepsze auto a koszty podobne...

Napisano

> Czy możecie polecić jakiś warsztat w W-wie w którym solidnie i w przystępnej cenie naprawią mi

> podłogę w Punto II?

> Jest zardzewiała i od dołu i od środka, więc na pewno nie obędzie się bez wycinania/spawania itd.

> Czy ktoś w ogóle orientuje się ile powinna kosztować taka usługa?

Kilka tygodni temu płaciłem 2-2,5 kpln, ale niestety w Radomiu. W w-wie i okolicach nie udało się mi się znaleźć sensowego i sprawdzonego warsztatu.

Napisano

Pytanie do e-norberta:

Noszę się właśnie z zakupem Bravy i też słyszałem o dość trwałych blachach w tych pojazdach, chociaz całkiem niedawno widziałem egzemplarz jakby z rok stał w słonej wodzie smile.gif W których miejscach oblukac auto w poszukiwaniu rdzy, bo coś się zawsze znajdzie...

Napisano

To może ja też odpowiem jako 3-letni użytkownik padaki zlosnik.gif to zależy od egemplarza, tak jak mówisz można znaleźć takiego jak Ty widziałeś albo ładny z niewielką rudą na podłodze w okolicach tylnych podstaw do podnośnika. Kolejny element to tylna belka mocno korodująca, były przypadki z przeżartymi na wylot kielichami amorków. małe wykwity nad przednią szybą, jest tego trochę, niestety te auta już wcale świeże nie są i znalezienie go bez rudej będzie niemożliwe gdzieś coś zawsze się znajdzie zlosnik.gif