Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Są tu specjaliści od rometów prlu??

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem inwentaryzację części, które posiadam. Okazuje się, że mogę złożyć z klamotów 3 kompletne motorynki pony hehe.gif. Brakuje mi tylko pary kół i jednego przedniego błotnika zlosnik.gif. Ale trafiłem na zagadkę spineyes.gif

Otóż mam 3 cylindry - każdy w całkiem przyzwoitym stanie, bez rys, z dobrym gwintem, aaaalee.....jeden ma zdecydowanie większą średnicę gwintu do przykręcenia kolanka wydechowego hmm.gif Chodzi o cylindry kwadratowe - do silnika 023. Nie porównałem jeszcze kanałów dolotowych i wydechowych tych cylindrów, ale czy przypadkiem silnik kwadratowy, 3 biegowy nie miał innego cylindra?? A może ktoś wie, w jakim pojeździe występował cylinder z większym gwintem kolanka??

Napisano
  • Autor

> Są - Grzaniec czy jakoś Mu tak....

Ale to mnie zaskoczyło hehe.gif Rozebrałem i złożyłem trochę tych piździków i po raz pierwszy widzę taki cylinder 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ale to mnie zaskoczyło Rozebrałem i złożyłem trochę tych piździków i po raz pierwszy widzę taki

> cylinder

Dobra, pisz co tam masz na zbyciu... food.gif

Napisano
  • Autor

> Dobra, pisz co tam masz na zbyciu...

Nic...zupełnie nic zlosnik.gif Ale chętnie przygarnę 2 koła do motorynki i przedni błotnik zlosnik.gif

Napisano

> Zrobiłem inwentaryzację części, które posiadam. Okazuje się, że mogę złożyć z klamotów 3 kompletne

> motorynki pony . Brakuje mi tylko pary kół i jednego przedniego błotnika . Ale trafiłem na

> zagadkę

> Otóż mam 3 cylindry - każdy w całkiem przyzwoitym stanie, bez rys, z dobrym gwintem,

> aaaalee.....jeden ma zdecydowanie większą średnicę gwintu do przykręcenia kolanka wydechowego

> Chodzi o cylindry kwadratowe - do silnika 023. Nie porównałem jeszcze kanałów dolotowych i

> wydechowych tych cylindrów, ale czy przypadkiem silnik kwadratowy, 3 biegowy nie miał innego

> cylindra?? A może ktoś wie, w jakim pojeździe występował cylinder z większym gwintem kolanka??

masz cylinder z 019 czyli szerokie kolanko a 023 ma waskie kolanko

Napisano
  • Autor

> masz cylinder z 019 czyli szerokie kolanko a 023 ma waskie kolanko

ok.gif Nigdy nie miałem do czynienia z 019, słusznie jednak podejrzewałem, że trzybiegowy ma coś więcej poza skrzynką zmienione.

Nie wiesz, czy kanały w cylindrze od 019 w stosunku do 023 też są inne? Czy można te cylindry stosować zamiennie w 019 i 023?

Napisano

> Nigdy nie miałem do czynienia z 019, słusznie jednak podejrzewałem, że trzybiegowy ma coś więcej

> poza skrzynką zmienione.

> Nie wiesz, czy kanały w cylindrze od 019 w stosunku do 023 też są inne? Czy można te cylindry

> stosować zamiennie w 019 i 023?

mozna stosowac zamiennie sam tak mam smile.gif w 019 mam cylinder z 023 smile.gif

Co do kanalow to pewnie jest zmiana bo 019 byly mocniejsze

Napisano
  • Autor

> mozna stosowac zamiennie sam tak mam w 019 mam cylinder z 023

> Co do kanalow to pewnie jest zmiana bo 019 byly mocniejsze

Dzięki za info ok.gif