Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A relacje z Bałtowa oglądali?

Featured Replies

Napisano

O co chodzi z tym " z Land Roverem wiadomo jak jest..." angryfire.gif

Land Rovery się nie psują, aby się coś zepsuło musi być kiedykolwiek sprawne zlosnik.gif

Napisano

> Podobno psują się nawet w czasie postoju

To nie jest śmieszne.

Odebrałem gnojka po 2 miesiącach z serwisu wyprawowego... wymiana wszystkich płynów, filtrów, pompy paliwa, smarowanko napedów, czyszczenie chłodnic, klocki... full wypas jednym słowem. Odstawiłem pod domem, tydzień sobie stał i zbieramy się na weekendową wycieczkę z psem.

Odpalam a tu pyk i jebła pompa wody zlosnik.gif

Nawet z miejsca nie ruszyłem sciana.gif

Napisano

No to Tomir Ci prawdę napisał rotfl.gif

Swoją drogą skoro one się tak psują to jakim cudem wytrzymują w Afrykach i innych dzikich krajach gdzie nie ma tak rozbudowanych serwisów niewiem.gifhmm.gif

Napisano

> No to Tomir Ci prawdę napisał

> Swoją drogą skoro one się tak psują to jakim cudem wytrzymują w Afrykach i innych dzikich krajach

> gdzie nie ma tak rozbudowanych serwisów

Powiem tylko, ze gdyby zegarki Tomira były tak awaryjne jak LR to by spał ze śrubokrętem w ręce zlosnik.gif

Dlaczego? Bo LRa naprawisz młotkiem, przy użyciu blachy falistej, kamienia i gałęzi.

Jak sobie pomyśle, że te auta bez połowy klamotów są w stanie nadal się poruszać to jestem w szoku.

Na trasie z Gruzji pod Lwowem padła nam pompa paliwa, ta przy silniku, lało się po drodze paliwo a ten... nic, jechał dalej.

Celnicy nas opieprzyli jak cholera, zafajdalismy całe przejście, choć gasiliśmy silnik... ale przepuścili.

Za granica czekała już nowa w rekach dobrych ludzi. 20 minut i w drogę do Poznania.

Uwielbiam LRa.

Z dobrego humoru jadę po pompę i czekam na kupla aż przyjedzie pomóc wymienić 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> Nawet z miejsca nie ruszyłem

Dojechałeś z warsztatu do domu, sukces wink.gif

Napisano

> Dojechałeś z warsztatu do domu, sukces

Ha ha ha 270751858-jezyk.gif

Kumpel przyjechal, ukreciły się śruby koła pasowego.... No to składamy i do warsztatu... 50km na cieknącej pompie. Dojechał jak zawsze zlosnik.gif

No to chłodnica out, intrcooler out, węże out, płyn out, pneumatyk i poszło 270635636-JUMP2.gif

Nowa pompa wjechała.... test świeczek bo słabo odpala, wynik, dwie out. No to wymiana.

Już prawie wyjechałem.... ale w sumie to na zimę wjechał nowy rozrusznik i dodatkowa masa.

W bonusie nowy włącznik ogrzewania tylnej szyby i.... prawie do domu bo.... piszczy pasek klimy. Hm... rozkładamy a tam zajechane łożysko napinacza. No to siup...

W międzyczsie wpadł kolejny znajomy, pogadaliśmy, podłubali, pośmiali się i Landek zrobiony zlosnik.gif

Dlatego uwielbiam to bydle biglaugh.gif