Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trasa Gliwice - Chojnice

Featured Replies

Napisano

Prosba i pytanko ad. ww. trasy.

Zawsze jezdziłem troszke inaczej (przedtem niby krótsza ale czasowo dłuższa), obecnie bede jechał noca i wykminiłem wg. googla trase:

Gliwice (A1)- Czestochowa (A1)- Piotrków Trybunalski (A1)- Toruń - Bydgoszcz - Chojnice.

Pytanie czy są obecnie jakies utrudnienia w ruchu oraz czy ww. odcinek A1 Gliwice - Torun jest juz płatny (ewentualnie jezeli tak to ile?

Napisano

> Prosba i pytanko ad. ww. trasy.

> Zawsze jezdziłem troszke inaczej (przedtem niby krótsza ale czasowo dłuższa), obecnie bede jechał

> noca i wykminiłem wg. googla trase:

> Gliwice (A1)- Czestochowa (A1)- Piotrków Trybunalski (A1)- Toruń - Bydgoszcz - Chojnice.

> Pytanie czy są obecnie jakies utrudnienia w ruchu oraz czy ww. odcinek A1 Gliwice - Torun jest juz

> płatny (ewentualnie jezeli tak to ile?

A jak jeździłeś?

Olesno-Wieluń-Sieradz-Turek-Konin-Inowrocław-Bydgoszcz?

Nie wiem jak tam teraz z remontami na 1-ce i jak wygląda przejazd przez Łódź, ale ja bym chyba w ciemno leciał jak wyżej.

Napisano
  • Autor

> A jak jeździłeś?

> Olesno-Wieluń-Sieradz-Turek-Konin-Inowrocław-Bydgoszcz?

dokładnie tak

> Nie wiem jak tam teraz z remontami na 1-ce i jak wygląda przejazd przez Łódź, ale ja bym chyba w

> ciemno leciał jak wyżej.

czyli na olesno??

Napisano

> Prosba i pytanko ad. ww. trasy.

> Zawsze jezdziłem troszke inaczej (przedtem niby krótsza ale czasowo dłuższa), obecnie bede jechał

> noca i wykminiłem wg. googla trase:

> Gliwice (A1)- Czestochowa (A1)- Piotrków Trybunalski (A1)- Toruń - Bydgoszcz - Chojnice.

> Pytanie czy są obecnie jakies utrudnienia w ruchu oraz czy ww. odcinek A1 Gliwice - Torun jest juz

> płatny (ewentualnie jezeli tak to ile?

nocą śmiało przez łódź, stryków, autostradą A 1 do Kowala ( gratis). Potem do Włocławka starą drogą, we Włocławku może być już wjazd na A1 ( maja otworzyć na dniach ). zjazd Nowe Marzy, świecie , chojnice.

Napisano

> nocą śmiało przez łódź, stryków, autostradą A 1 do Kowala ( gratis). Potem do Włocławka starą

> drogą, we Włocławku może być już wjazd na A1 ( maja otworzyć na dniach ). zjazd Nowe Marzy,

> świecie , chojnice.

korekta ze Strykowa A1 otwarta bedzie w sobotę 21.12 (wyjątek odcinek 15-20 km przez Włocławek) proponuje zjechać z A1 węzeł Lisewo i jakieś 10km droga 548 dojechac do drogi na Świecie - Chojnice.

Napisano

> korekta ze Strykowa A1 otwarta bedzie w sobotę 21.12

ze Strykowa do Kowala to już jest otwarte hoho, rok czasu

(wyjątek odcinek 15-20 km przez Włocławek)

otwarte mabyć od Włocławka do Torunia, między Kowalem a Włocławkiem niestety starą drogą

> proponuje zjechać z A1 węzeł Lisewo i jakieś 10km droga 548 dojechac do drogi na Świecie - Chojnice.

może być

Napisano

> dokładnie tak

> czyli na olesno??

Tak.

Dawno temu tak leciałem na Bydgoszcz i trasa była ok.

Drogi dobre i względny spokój.

Teraz nie wiem jak tam wygląda, a od Częstochowy na Łódź też dawno nie leciałem, ale jak sobie pomyślę o korkach Częstochowskich, przebijaniu się przez całą Łódź itd, to pojechałbym na Sieradz.

Chyba że jeszcze 11-ką możesz spróbować i w Podgajach odbić na Człuchów, ale to dość niebezpieczna trasa (przynajmniej kiedyś była) i ponoć już dużo fotoradarów nastawiali.

Napisano

> ze Strykowa do Kowala to już jest otwarte hoho, rok czasu

> (wyjątek odcinek 15-20 km przez Włocławek)

> otwarte mabyć od Włocławka do Torunia, między Kowalem a Włocławkiem niestety starą drogą

> może być

fakt zle to okreslilem majac na mysli odcinek Torun - Pikutkowo.