Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klemy akumulatora 1.9 JTD

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Mamy u ojca problem z klemami od akumulatora, tak strasznie się wyrobiły (auto ma już prawie 300000 przebiegu) że nie chcą dobrze złapać żadnego akumulatora, próbowaliśmy już je tjuningować ale nic z tego nie wyjdzie.

Kupował ktoś gdzieś jakieś zamienniki klem ? Na allegro jakieś są ale nie wiem czy podejdą ? Cena oryginalnych pewnie zabije i z tego co widzę chyba da się tylko dokupić całe z przewodami sick.gif

Napisano

ja założyłem takie za 5 zł co w motoryzacyjnym mieli i sprawują się wyśmienicie

Napisano

Podobną akcję miałem tylko że z klemą masową, polecam takie coś ok.gif do kupienia na alledrogo oryginalnie stosowane w nowych fiatach wink.gif

0c8a3295f68aa083118baa2a0f32d3a9.jpg

Napisano
  • Autor

> Podobną akcję miałem tylko że z klemą masową, polecam takie coś do kupienia na alledrogo

> oryginalnie stosowane w nowych fiatach

Wiem mam takie w GP wink.gif podpasuje bez problemu to to do minusa? wink.gif

Napisano
  • Autor

> ja założyłem takie za 5 zł co w motoryzacyjnym mieli i sprawują się wyśmienicie

Zakładałeś + i - ?

Napisano

> Wiem mam takie w GP podpasuje bez problemu to to do minusa?

są wersje na + i na - , ja założyłem tylko na - bo + trzyma się całkiem dobrze wink.gif

Napisano
  • Autor

> są wersje na + i na - , ja założyłem tylko na - bo + trzyma się całkiem dobrze

Mówisz że jest wersja z takim zaciskiem też na plus ? na alledrogo szukam i nie mogę znaleźć spineyes.gif

Napisano

> Mówisz że jest wersja z takim zaciskiem też na plus ? na alledrogo szukam i nie mogę znaleźć

prosze http://allegro.pl/listing/listing.php?string=klema+mta&search_scope= do wyboru jaka chcesz smile.gif

u siebie zalozylem http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/80/84/78/3780847803 kabel + dalem na duzym konektorze oczkowym. poki co smiga elegancko, teraz widze ze mozna kupic nawet takie z wygladu jak oryginal zaciskany kabel na klemie

Napisano

> Mówisz że jest wersja z takim zaciskiem też na plus ? na alledrogo szukam i nie mogę znaleźć

oczywiście że są, kolega japan600 już podał stosowny link do klem o których wspominałem więc nie będę powielać wink.gif

Napisano
  • Autor

> oczywiście że są, kolega japan600 już podał stosowny link do klem o których wspominałem więc nie

> będę powielać

Dzięki, ale kupimy chyba te zwykłe bo tamte to kosztują tyle co połowa bravy zlosnik.gif

Napisano

> Dzięki, ale kupimy chyba te zwykłe bo tamte to kosztują tyle co połowa bravy

tyż prawda zlosnik.gif