Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki wzmacniacz

Featured Replies

Napisano

Witam !

Czy możecie polecić mi jakiś średnio - niższej klasy wzmacniacz 4 lub 5 kanałowy?

Założenia są takie, Outback H6 MY09, radio z navi zostaje (niby ma 4x14W), głośniki mam wymienione na Focala, ale nie jest dużo lepiej z winy dość słabego radia. W sumie myślałem nad subem, ale i tak do niego trzeba wzmacniacz, więc chyba lepiej zapodać juz 4 czy 5 kanałowy, wzmocnić to co jest + przygotować wzmocnienie pod suba. Na razei bym zapodał wzmacniacz i opcjonalnie wytłumił drzwi, jak będzie mało to kiedyś zapodam suba.

Moje radio nie ma wyjścia nisko prądowego (choć ma wyjście na sub), także trzeba sygnał zebrać z przewodów i teraz czy da się zrobic tak, żeby nadal zostało sterowanie głośnością oraz faderem w radiu ?

Moje wymagania:

- nie zależy mi na super głośnym graniu, ale żeby przy normalnie ustawionej głośności, głośniki zaczęły poprawnie grac (teraz jest 0 bassu, a przy większym wzmocnieniu słysze głównie wysokie f). IMO żeby był tak jak na średniej klasy firmowych radiach.

- możliwie mały wzmacniacz