Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prośba o oszacowanie wartości auta (W201)

Featured Replies

Napisano

Jest sobie taki oto egzemplarz Mercedes w201 z 1994 roku (składak ??) z silnikiem 2.0 z lpg oraz automatem. Z wyposażenia: podgrzewane siedzenia (sprawne), elektryczne lustra (sprawne), wspomaganie (sprawne) i to chyba wszystko zlosnik.gif

Trochę historii ... u mnie w domu od bodajże 2004 roku. Autem jeździł mój ojciec do 2009 a po jego śmierci okazjonalnie (dosłownie 2 razy w tygodniu po 5 km) moja mama. Jako że auto więcej stoi niż jeździ moja mama zdecydowała sprzedać auto. Pytanie za ile żeby się nie ośmieszyć ale też za psi pieniądz nie oddać. Auto generalnie jest zdrowe, nieprzegniłe, blacha naturalnie miejscami nosi ślady rdzy (najgorzej jest pod tylną lampą).

Silnik z tego co pamiętam miał wymienianą UPG ale wiem że w lato potrafi się w korku zagotować (wisko nie działa a z racji symbolicznych tras mama tego nie robiła ), generalnie zawsze odpala i jako takich problemów z nim nie ma. Wiadomo że te silniki kiepsko nadają się do gazu, ten jakoś jeździ ale spalanie też ma nie małe. Skrzynia automatyczna jak jest zimna to potrafi przeciągnąć bieg ale po rozgrzaniu zmienia biegi płynnie. W zawieszeniu są lekkie stuki puki ale tragedii nie ma. Przebieg ciężki do ustalenia, po kupnie na zegarach było coś koło 70 tyś ale swojego czasu padł prędkościomierz i licznik był wymieniony na inny z większym przebiegiem. Ile ma w rzeczywistości tego nikt nie wie.

Parę ikonka_photo2.gif

sef.JPG

wut0.jpg

yhj9.jpg

h2x3.JPG

w0ag.jpg

ytjd.jpg

hf0i.jpg

ije7.jpg

1fp2.jpg

6tvd.JPG

shef.jpg

rhou.jpg

y9lj.JPG

pomożecie ??

Napisano
  • Autor

> całkiem znośny egzemplarz

> 5-6 tyś

jeszcze dodam że w zeszłym roku kupiłem mamie nowe opony zimowe

Napisano

kumpel o wiele lepszego (bez jakiejkolwiek rdzy) nie mógł długo sprzedać za 5k zlosnik.gif

Napisano

Umyj nawoskuj i na Allegro z dopiskiem stan kolekcjonerski smile.gif

To słowo to chyba jakis klucz do sukcesu bo co drugi tak pisze

Ja bym nie sprzedawał tylko wstawił do stodoły i za 20 lat sprzedał.

.

Napisano

Temat trochę z czapki, bo to już nie jest typowe auto z danego rocznika. wink.gif

Musisz szukać amatora takich wozideł, a ci płacą od tysiaka do nieskończoności. hehe.gif

Daj ogłoszenie na popularne portale, a dodatkowo na fora tematyczne, typu youngtimery, klasyczny czy coś w ten deseń. Tam więcej zakręceńców, którzy się obejrzą za takim mesiem. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Umyj nawoskuj i na Allegro z dopiskiem stan kolekcjonerski

> To słowo to chyba jakis klucz do sukcesu bo co drugi tak pisze

> Ja bym nie sprzedawał tylko wstawił do stodoły i za 20 lat sprzedał.

> .

Nie nadaje się do takich akcji, nie potrafię ludziom kitu wciskać. Zresztą jaki z niego stan kolekcjonerski ? zlosnik.gif

Stodoły też nie posiadam zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> kumpel o wiele lepszego (bez jakiejkolwiek rdzy) nie mógł długo sprzedać za 5k

Ty i znajomi się nie liczą w wycenie bo kupujecie auta po 1500 zlosnik.gif