Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Luty - spamujmy razem przez 28 dni ;)

Featured Replies

Napisano

> A ja ino z goralamipijebo warunki na mokrym sniegu lipne, pomijac taplanie sie w blocie do wyciagu.

Dziś nastawiam się na wieczorną jazdę na Rusinie. Teraz tam są chyba najlepsze warunki. Nogi już bolą i dzieciaka na stoku dogonić nie mogę. Skubany małolat, całą trasę na krechę, a jak się przewróci to na buzi szczęście. zlosnik.gif

Napisano

> Cromą mam zamiar jeździć jeszcze 1,5 roku. Co potem

> Insignią miałem okazję pojeździć i nie przekonała mnie. Fiat już nic ciekawego nie robi. Mondeo mi

> się nie podoba. Wszelakie Das Auta odpadają, bo wszędzie tego pełno.

> Peugeot 508 mi się podoba i mało tego jest, tak jak Crom

Cytryna c5 smile.gif

Napisano

no moj 10 lat i smiga az ojcu tchu brakuje.

Stok 40stopni nachylenie a on sru...w dol...

Ale na wiosce zadnej cromy

same das auto i ałdi:)

Napisano

> To kara za zdradę Fiata, którą sam także rozważam

Nie kupuj zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Ale na pokladzie juz jest nowe turbo i wszystkie przewody.

Napisano

> Cytryna c5

Chyba nie. Może się przejadę, ale raczej nie.

Napisano

> no moj 10 lat i smiga az ojcu tchu brakuje.

> Stok 40stopni nachylenie a on sru...w dol...

> Ale na wiosce zadnej cromy

> same das auto i ałdi:)

Strach pomyśleć co będzie kiedy mój będzie miał 10 lat, jak już jako sześciolatek tak śmiga panic.gif

W Zakopcu dwie Cromy widziałem zlosnik.gif

Napisano

> Nie kupuj

> Ale na pokladzie juz jest nowe turbo i wszystkie przewody.

Niestety trzeba będzie zdradzić Fiata, bo Fiat zdradził nas nie dając nic co zastąpiłoby Cromę no.gif

Napisano

> Niestety trzeba będzie zdradzić Fiata, bo Fiat zdradził nas nie dając nic co zastąpiłoby Cromę

Tylko co kupisz, mi sie to podoba

piekne serduszka.gif

Napisano

No ja mógłbym zamienić Crome na Freemonta

Ale jeszcze ceny są zabójcze.

Napisano

> Tylko co kupisz, mi sie to podoba

> piekne

Piękne ale moi klienci by się na mnie obrazili zlosnik.gif

Napisano

> No ja mógłbym zamienić Crome na Freemonta

> Ale jeszcze ceny są zabójcze.

Może jakbym mieszkał na wsi albo w górach. Nie mam parcia na pseudo terenówki do jazdy po mieście.

Napisano

> No ja mógłbym zamienić Crome na Freemonta

> Ale jeszcze ceny są zabójcze.

Powiem, że miałem ze trzy razy Freemonta jako zastępczego i całkiem przyjemnie się jeździ a już z silnikiem V6 3.6L wymiata. Moje dziecko jak pierwszy raz wsiadło do freemonta to powiedziało, że cromci to już nie muszę odbierać wink.gif. Z tym, że freemont jest większy od cromy i nie każdemu to będzie pasować. Ja preferuję auta podwyższone tzn. do których się wsiada a nie wpada. Ceny na razie mało przyjemne ale wszystko kwestią czasu. Croma też w cenniku była za 120 tyś zł a dzisiaj kosztuje ile kosztuje .

Napisano

>Moje dziecko jak pierwszy raz wsiadło do freemonta to powiedziało,

> że cromci to już nie muszę odbierać .

Jakbym słuchał swoich dzieciaków czym miałbym jeździć, to musiałbym bym jeździć tym zlosnik.gif

287561030-Zygzak.jpg

post-47069-14352523381514_thumb.jpg

Napisano

> Jakbym słuchał swoich dzieciaków czym miałbym jeździć, to musiałbym bym jeździć tym

Na co dzień może nie za bardzo ale na weekend .... wink.gifzlosnik.gif

Napisano

> Na co dzień może nie za bardzo ale na weekend ....

Na weekend mam motór zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Na weekend mam motór

f4896b2799172640med.jpg

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Mnie ciagnie do takie czegos

16d0ee9daf43f14bmed.jpg

Napisano

> Mnie ciagnie do takie czegos

Od momentu jak coś takiego przeleciało mi przez maskę, czuję awersję do motorów sick.gif

Napisano

> Od momentu jak coś takiego przeleciało mi przez maskę, czuję awersję do motorów

Wiesz dawca nie chce byc, ale raczej watpie zebym kupil.

Za to tutaj rowerzysci nie patrza gdzie jada, dzisiaj oszolom miedzy autami wirował i w ostatnim momencie w bok ucieklem, bo bym go potracil facepalm%5B1%5D.gif

Belgom by sie troche polskiej jazdy przydalo.

Napisano

> Mnie ciagnie do takie czegos

Młodyś to Cię ciągnie. Jeszcze zrozumiesz, że prędkość to nie wszystko zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif Nie ma to jak rytmiczne bul, bul ,bul. zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Nie chodzi mi o predkosc, autem tez nie zapitalam na autostradach, predkosci 140-160km/h ok.gif

Napisano

> Wiesz dawca nie chce byc, ale raczej watpie zebym kupil.

> Za to tutaj rowerzysci nie patrza gdzie jada, dzisiaj oszolom miedzy autami wirował i w ostatnim

> momencie w bok ucieklem, bo bym go potracil

No to ja dzisiaj widziałem jak wywrota wyjeżdżała tyłem z budowy i gościu na rowerze centralnie przydzwonił w tą wywrotę, a że wolno na tym rowerze nie jechał to i długo z ziemi się nie podnosił.

Napisano

> Nie chodzi mi o predkosc, autem tez nie zapitalam na autostradach, predkosci 140-160km/h

Motór daje wolność, dzieciaki się nie zmieszczą i te muchy na zębach zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> No to ja dzisiaj widziałem jak wywrota wyjeżdżała tyłem z budowy i gościu na rowerze centralnie

> przydzwonił w tą wywrotę, a że wolno na tym rowerze nie jechał to i długo z ziemi się nie

> podnosił.

Motórem też można wolno jeździć zlosnik.gif

Napisano

> Motór daje wolność, dzieciaki się nie zmieszczą i te muchy na zębach

Moze w przyszlosci zrobie prawko i cosik kupie ok.gif

Napisano

> No to ja dzisiaj widziałem jak wywrota wyjeżdżała tyłem z budowy i gościu na rowerze centralnie

> przydzwonił w tą wywrotę, a że wolno na tym rowerze nie jechał to i długo z ziemi się nie

> podnosił.

Tylko tutaj rowerzysci to swiety krowy, 2 razy juz bym obil gosciowi gębe, bo skrecam w prawo i czekam az auto przejada, a ten mi wali po dachu bo nie moze mnie minac.

Napisano

> Moze w przyszlosci zrobie prawko i cosik kupie

Po czterdziestce zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Tylko tutaj rowerzysci to swiety krowy, 2 razy juz bym obil gosciowi gębe, bo skrecam w prawo i

> czekam az auto przejada, a ten mi wali po dachu bo nie moze mnie minac.

Jak w Holandii. Widziałem tam kobiety, które za rowerem ciągnęły przyczepki w których siedziało po 3,4 dzieci i wszyscy uśmiechnięci. W polsce to by była patologia zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Po czterdziestce

Ja jeździłem motocyklami od 17 roku życia i do dzisiaj mam jeszcze dwa. Od kilku lat w zasadzie już nie jeżdżę, ponieważ najzwyczajniej się boję o życie, czasami rekreacyjnie w weekend robię wycieczkę pod miasto. Jeździ teraz tylu kierowców bez wyobraźni i niestety na moto jesteś bez szans z blaszakiem.

Napisano

> czasami rekreacyjnie w weekend robię

> wycieczkę pod miasto.

I o to właśnie chodzi ok.gif

Pyr, pyr, pyr, po wioskach zlosnik.gif

Napisano

> Jak w Holandii. Widziałem tam kobiety, które za rowerem ciągnęły przyczepki w których siedziało po

> 3,4 dzieci i wszyscy uśmiechnięci. W polsce to by była patologia

DOkladnie ok.gif

Napisano

> I o to właśnie chodzi

> Pyr, pyr, pyr, po wioskach

Możesz sobie robić rekreacyjnie pyr, pyr, pyr, niestety z za zakrętu może wyjechać śmierć i nie będziesz w stanie nic zrobić. Trochę przeżyłem na jednośladzie, niestety kilku znajomych już nie mam.

OK, już więcej nie będę pisał takich rzeczy.

Napisano

> DOkladnie

Jako częsty rowerzysta, wolałbym aby było tak jak w Holandii. Niestety jeszcze wiele pokoleń musi się zmienić, aby u nas tak się dało jeździć z dzieciakami. W Polsce rowerzysta na drodze to wróg, zawalidroga i frajer, którego nie stać na golfa III.

Napisano

> Możesz sobie robić rekreacyjnie pyr, pyr, pyr, niestety z za zakrętu może wyjechać śmierć i nie

> będziesz w stanie nic zrobić. Trochę przeżyłem na jednośladzie, niestety kilku znajomych już

> nie mam.

> OK, już więcej nie będę pisał takich rzeczy.

Masz rację niestety, ale co zrobić, siedzieć w domu do emerytury?

Napisano

> Jako częsty rowerzysta, wolałbym aby było tak jak w Holandii. Niestety jeszcze wiele pokoleń musi

> się zmienić, aby u nas tak się dało jeździć z dzieciakami. W Polsce rowerzysta na drodze to

> wróg, zawalidroga i frajer, którego nie stać na golfa III.

JA tez rowerzysta, ale czasami przesadzaja sick.gif

Napisano

> JA tez rowerzysta, ale czasami przesadzaja

Każdemu się zdarza przesadzić. Ważne żeby ofiar nie było ok.gif

Napisano

> Każdemu się zdarza przesadzić. Ważne żeby ofiar nie było

Jak bedzie mi sie chcialo to umieszcze tutaj filmiki, jak oni jezdza autami facepalm%5B1%5D.gif

Ostatnio jadac do sklepu, na lewym pasie stal tir, bo towar rozladowywali, to wiec puscilem auto, a na chamca nastepny sie wciska, to ja tak podjechalem ze nie mial mozliwosci jechac do przodu tylko do tylu, po pokazaniu palcem ze mam kamerke, grzecznie sie wycofal zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Zaraz przyjdzie jakis moralista i powie ze zle robie, ale tutaj ich niestety trzeba temperowac, tak samo jak z serwisem opla zrobilem porzadek.

Napisano

> Jak bedzie mi sie chcialo to umieszcze tutaj filmiki, jak oni jezdza autami

> Ostatnio jadac do sklepu, na lewym pasie stal tir, bo towar rozladowywali, to wiec puscilem auto, a

> na chamca nastepny sie wciska, to ja tak podjechalem ze nie mial mozliwosci jechac do przodu

> tylko do tylu, po pokazaniu palcem ze mam kamerke, grzecznie sie wycofal

> Zaraz przyjdzie jakis moralista i powie ze zle robie, ale tutaj ich niestety trzeba temperowac, tak

> samo jak z serwisem opla zrobilem porzadek.

Kazu kamerzysta hahaha.gifhahaha.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> Kazu kamerzysta

Bat na oszołomow w Belgii zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Bat na oszołomow w Belgii

Jaką masz kamerkę bo myślę żeby u siebie coś małego ładnie nagrywającego założyć.

Napisano

> Kazu kamerzysta

Się kurde nie śmiej, ja tez od jakiegoś czasu używam, jak mi kolega opowiedział w jaki sposób pewien kierownik z zaprzyjaźnionymi pałami chcieli go wrobić w spowodowanie wypadku, ucieczkę z miejsca wypadku i jeszcze kilka rzeczy, to natychmiast kupiłem i zainstalowałem. Gdyby nie kamera, kolega siedział by w areszcie. Śmiejemy się z Ukraińców czy Rumunów, a u nas nie jest nic lepiej.

Napisano

> Się kurde nie śmiej, ja tez od jakiegoś czasu używam, jak mi kolega opowiedział w jaki sposób

> pewien kierownik z zaprzyjaźnionymi pałami chcieli go wrobić w spowodowanie wypadku, ucieczkę

> z miejsca wypadku i jeszcze kilka rzeczy, to natychmiast kupiłem i zainstalowałem. Gdyby nie

> kamera, kolega siedział by w areszcie. Śmiejemy się z Ukraińców czy Rumunów, a u nas nie jest

> nic lepiej.

Dlatego też chce założyć. Jaką masz i gdzie i jak zamontowałeś w Cromie?

Napisano

> Jaką masz kamerkę bo myślę żeby u siebie coś małego ładnie nagrywającego założyć.

Prestigio roadrunner505 ok.gif

Napisano

> Dlatego też chce założyć. Jaką masz i gdzie i jak zamontowałeś w Cromie?

Nie pamiętam dokładnie co to za model, kupiłem w lombardzie obok mojego sklepu za 50 zł. Działa całkiem dobrze i nagrywa w 720P w pętli zależnej od pojemności karty. Jest przyklejona od wewnątrz do szyby czołowej.

Napisano

> Nie pamiętam dokładnie co to za model, kupiłem w lombardzie obok mojego sklepu za 50 zł. Działa

> całkiem dobrze i nagrywa w 720P w pętli zależnej od pojemności karty. Jest przyklejona od

> wewnątrz do szyby czołowej.

Ja myślę nad Prestigio Roadrunner 530A5 i zamontować ją na stałe za lusterkiem tylko nie wiem skąd by tam najlepiej pociągnąć zasilanie.

Napisano

> Ja myślę nad Prestigio Roadrunner 530A5 i zamontować ją na stałe za lusterkiem tylko nie wiem

> skąd by tam najlepiej pociągnąć zasilanie.

Zasilanie możesz pociągnąć kabelkiem pod podsufitką, nie jest to problemem. U mnie akumulator ładuję raz w tygodniu i nie ma problemu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.